Ultimate Guide to French Cookware

TK
Le Creuset / Instagram

Rachel Crocetti

15.4.2017 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Äskettäin olin verkkokaupoissa joitakin uusia keittiö tarpeita ja tuli suurta toteutumista. Vaikka olen aina pitänyt asioita erittäin yksinkertainen keittiössä, huomasin pian, että oli paljon enemmän keittoastioita kuin olin alun perin ajatellut.

Vaikka olin vain perehtynyt perusasiat-kastikeuunit, paistinpannut ja evästeet – silmäni avattiin kokonaan uusiin maailmaan ylellisistä, vaikkakin hämmentävistä tuotteista, jotka olivat enimmäkseen ranskalaisia. Ranskalaiset ovat aina olleet kuuluisia syvästä arvostuksestaan ​​kulinaarisista taiteista ja luomaan fancy-ruokiaan, he käyttävät paljon erikoisastiastoja.

VIDEO: Dominique Ansel näyttää meidät miten Brioche Ranskan Toast

Ranskalaiset ruoanvalmistusvälineet ovat joskus erittäin yksinoikeita ranskalaisiin ruoanvalmistusmenetelmiin, ja joskus vain amerikkalaiseen keittiöön, jossa on hieno ranskalainen nimi. Kumpi tahansa tapaus, jos et tiedä eroa kynttilän ja kookotti välillä, tämä termi sanasto toivottavasti selittää asioita sinulle.

Ja vaikka et koskaan käytä yhtä näistä asioista koko elämässäsi, tuntemus ranskalaisesta terminologiasta on très chic!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 90 =

map