The Cutest Rooftop Cinema Avattu vain L.A.

Onko mitään parempaa kuin viettää viileässä kattokerroksessa kesällä? Olemme saattaneet löytää vastauksen. West Hollywood -ravintola ja uber-hip-katolla, E.P. & L.P., on avannut Melrose Rooftop Cinema -elokuvan konsepti à la Cinespia (kuuluisa Hollywood Forever hautausmaa). Mutta piknikillä sijaan kylmä, kova maa, vieraat saavat peitot ja nauttivat jokaisesta liikutuksesta mukavista, rentoista tuoleista (tai VIP-tasoisista pehmopusseista). Los Angelesin täydellinen sää yhdistettynä mahtaviin näkymiin kaupunkiin tekee tämän paikan tänä kesänä.

katto Cinema in LA - Embed -1
Genevieve Adams E.P. & L.P.

Elokuvateatteri on avoinna näytöille joka maanantaista, tiistaista ja keskiviikko-iltapäivästä alkaen, ja se näkyy huippuluokan näytöllä, jossa on ääni, joka on soittanut nerokkailla hehkuhuopilla varustetuissa langattomissa kuulokkeissa. 15 dollaria yleiseen sisäänpääsyyn ja 25 dollaria VIP-paikkoihin. Yksi parhaista osista on se, että asiakkaat voivat tulla aikaisin ja syödä illallista alla olevassa ravintolassa. Ohjelmassa on toteutettu erityinen “express menu” hintaan 34 dollaria, ja ominaisuuksia joitakin E.P.: n suosituimpia ruokia-Sticky Spare Ribs, Lou Dogg rypistynyt kana, vihreä kasvis Curry ja Mango Pudding. Plus, siellä on joukko housemade välipaloja ja muita herkkuja ostaa. Illallinen-ja-elokuva vie tässä kokonaan uuden merkityksen.

RELATED: 10 laillisesti hyviä elokuvia Olemme innoissamme katsomaan tätä kesää

katto Cinema in LA - Embed -2
Genevieve Adams E.P. & L.P.

Muutamia hakijoita, joita voit odottaa, ovat takaiskuja Kaunis nainen, Pulp Fiction, ja Dirty Dancing, toiminta klassikoita mukaan lukien Top Gun, Jurassic Park, ja Viides osa, ja uudempia nimikkeitä, kuten Kuutamo, La La Land, ja Mene ulos. Todellakin on elokuva kaikille. 

VIDEO: La La Land on tulossa Live Concert

 

Napsauta tästä täyden elokuvan aikataulusta ja ostaaksesi lippuja. Et halua jättää tätä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 43 =

map