Tämä viileä uusi baari on liikkeellä – kirjaimellisesti

Loews Hotellit aloittaa baarissa toisin kuin mitä olemme koskaan nähneet aiemmin, ja se johtuu siitä, että hotellinpitäjän uudet ponnahdusikkunat ovat omalla tiellä. Traveler Bar on juuri se, mitä se kuulostaa: matkailu, joka pysähtyy 24 Loews-hotellilla ympäri maata toistaiseksi heinäkuuhun 2017 asti. Sekä sisustus ja baarimusiikki ovat vintage-innoittamia, joissa on klassisia värejä maalaistyylisessä tilassa.

Matkustaja Bar - Loews - 1
Kohteliaisuus

“Halusimme luoda hauskan ja mielenkiintoisen juomakonseptin, joka keskittyy cocktailiharrastajiin ja joka sai innoituksen Cocktail-kultakaudesta”, sanoo Mark Weiss, selintarvike- ja juoma-alaryhmä Loewsissa. Vanhasta hissikorista valmistettu teollisuus-tyylikäs tila sisältää sinkkipalkin, puiset aksentit ja nahka-pohjaiset jakkarat – sekä 50 antiikkisten cocktail-kirjojen kirjastoa (mukaan lukien yksi vuodelta 1862). Tavernia ympäröivä metallirunko irrotetaan ja uusitaan uudelleen kussakin paikassa.

Matkustaja Bar - Loews - 2
Kohteliaisuus

Baarivalikossa on 32 klassista cocktailia, jotka on innoitettu (tai otettu suoraan) resepteistä niiltä vintage cocktail trovisteiltä. Libations sisältää viski cocktailin 1895-luvulta Virallinen käsikirja & opas: NYC Bartender’s Association; daiquiri 1922-oppaasta, Cocktailit: miten sekoittaa heidät; ja Lucien Gaudin (varhainen Negroni) vuoden 1929 tekstistä Cocktails de Paris. Erilaiset paikalliset mixologit tarjoavat juomia jokaisessa pysäkissä.

Matkustaja Bar - Loews - 3
Kohteliaisuus

RELATED: 5 paikka syödä nyt San Franciscossa

Matkustaja avattiin Chicagossa ja ajetaan San Franciscossa kesäkuun 26. päivä, jossa on paljon pysähdyksiä, jotka sukkasivat ympäri Yhdysvaltoja. Tarkasta aikataulu varmistaaksesi, että et menetä, koska toisin kuin muut baarit, kun sulkemisaika tulee ympäri, se voisi olla hyvä…

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 81 =

map