Tämä karvainen rinnassa uimapuku haisee internetistä

Sosiaalinen media selviytyi maanantaina, kun viikolla alkoi kuvia karvaisen rinnan uimapukuista, jotka huomasivat netin ympärillä … ja ihmiset huomasivat sen olevan 100 prosenttia todellinen.

Sexy Chest One Piece uimapuku on saatavilla rakastetulla (belovedshirts.com, 44,95 dollaria), ja siinä on karvainen mies, joka peittää pukun koko etupuolen, ja karvainen selkä takana. Uimapuku on kolme eri sävyä, jotka sopivat ihon sävyihin – luonnolliset, ruskeat ja tummat – ja kuusi kokoa.

Miten uimapuku tuli ja miksi joku kallistaa sen rannalle (tai missään muualla) on epäselvä … mutta se tapahtuu. Ota esimerkiksi tämä äiti, joka käveli ulos kylpyhuoneesta yllään ja aiheutti pojalleen huutaa kauhussa.

Tee ’em sano WTF ��FREE Yhdysvaltain merenkulku ����Link bio

Beloved Shirts (@belovedshirts) jakama viesti

 

Niille, jotka haluavat saman reaktion, on hyviä uutisia. Rakkaat paidat antavat faneille mahdollisuuden voittaa karvainen rinnassa uimapuku Instagramissa.

����WIN THIS SUIT���� Meidän Sexy Chest uimapuku on ollut kaikkialla viime aikoina, ja uskomme ansaitsevan oman. Noudata alla olevia ohjeita ja voitat yhden valintasi koosta ja varjosta. Sinun tarvitsee vain tehdä: 1️⃣ Seuraa meitä 2️⃣Tätä tämä kuva, jossa on hashtag #BelovedShares 3️⃣Comment DONE alla, jotta voisimme etsiä syötteesi

Beloved Shirts (@belovedshirts) jakama viesti

 

Karvaiset arkut rannalla kaikille.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 47

map