Tämä Disney yhteistyö on puhdasta taikuutta

ethan Allen Disney - Lead
Kohteliaisuus

Leigh Gotzmer

18. marraskuuta 2016 @ 18:00

Oletko valmis tutustumaan kokonaan uusiin kodin sisustustarpeisiin? Amerikkalainen huonekalujen brändi Ethan Allen sopi yhteen Disneyn kanssa luomaan hämmästyttävän kokoelman huonekaluja, valaistusta ja sisustusta, joka on innoittanut kaikkien suosikki hiiri. Juhlistaan ​​Mickey 88-vuotisjuhlaa, brändi lanseeraa yli 150 kohdetta tänään, sen ensimmäinen kumppanuus.

“Olemme kaikki kasvaneet Disneyn kanssa, ja tunneyhteys ja taikuus kestävät koko elämän”, sanoo maailmanlaajuisten toimilupien varatoimitusjohtaja Josh Silverman, Disney Consumer Products ja Interactive Media. “Ethan Allen Disney-innoittamassa kokoelmassa perheet voivat sisällyttää Disney elämäänsä ja koteihinsa kauniilla ja tyylikkäästi toimivalla tavalla.”

Tuotteet kattavat kaiken ikäisille Disney-fanit, jotka ulottuvat lastentarhoista tyylikkääseen olohuoneen palaan. Vauvoille tutustu Carolwoodin sänkyyn Mickey knobs tai Dotty Stroller Peitto, ja lapsille on super makea Minnie Scroll Pöytä ja Minnie Icon tyyny. Aikuisille (jotka ovat tietenkin nuoria sydäntään) on lukemattomia kalusteita hauskasta taideteoksesta hiiren korvan muotoiseen sohvapöytä ja lumoava kattokruunut. Lisäksi laaja mattojen kokoelma on niin lähellä kuin maaginen matto.

VIDEO: The Cutest Celebrity Lapset Instagramissa

 

Tutustu alla oleviin suosikkeihimme tai osta kokoelma täältä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 24

map