Sukupuoliasiantuntija Shan Boodram: “Annan sinulle mielenkiintoisemman tavan kuvailla ulkoasua kuin:” Se värisee “.

Uskon, että löydät mielenkiintoisemman tavan kuvata asuistasi kuin: “Se värisee.”

Elämäni kolmen viime vuoden ajan olen sanonut nämä kaksi sanaa vieraille, ystäville ja jopa epäilyttävälle Secret Service -ryhmälle Hillary Clinton -tapahtumassa. My vibrator kaulakoru on metallinen, luodinkestävä riipus, joka on väärässä kynää, villiä, pilliä, kannettavaa urnia, rautatiepikeä ja huulikiiltoa. Jos en halua sinun tietävän, mikä se on, etkä pidä, mikä on yksi niistä asioista, joista en pidä siitä eniten: kuten naisen seksuaalisuus, se on minun valintani, kuka saa osakseen mysteeriä.

Mutta yleensä haluan jakaa sen kenenkään kanssa, joka kysyy (mitä ihmiset usein tekevät) samasta syystä päätän käyttää Vesperiä ensiksi – tietoisuus, tunnustus, yhteisö … ja hienoisuus!

Aloitetaan tietoisuudella: Myönteinen suosikki kommenttini miehistä on: “Eikö ole liian pieni olla seksilelu?” Sitten pääsen nautintoisesti jakamaan kahden minuutin luento klitoriksesta, naisten seksuaalisesta nautinnosta ja laaja valikoima pieniä, värähteleviä luoteja, jotka on sijoitettu laatikoihin ympäri maailmaa. Toivon, että nämä mikro tutorials siirtyvät orgasmeja varten onnekas joku, jossain…

VIDEO: Neil Patrick Harris Seksikäs joulu

 

Nyt kuittaukseen. Yhteiskunnassa, jossa naiset ovat erittäin seksuaalisia, on ikävästi outoa, että useimmilla ihmisillä on vielä vaikea nähdä naisia ​​seksuaalisesti halutessaan. Suurin osa aikuisyrityksistä jättää huomiotta tarpeemme tai ei tee niistä etusijalle. Miksi? Lähinnä koska he ajattelevat, ettemme ole kiinnostuneita. En voi kertoa, kuinka monta kertaa olen kuullut ihmisistä, jotka ajattelevat, että naiset eivät masturboida lainkaan. Kun nautimme on tunnustettu, se on yleensä vain pieni osa naisista, jotka nauttivat orgasmeista tunkeutumiselta, jotka saavat tarkan edustuksen. Se ei ole paljon, mutta kun käytän 24-karaatin kultapäällystettyä värähtelevää kaulakorua maailmassa, se on tapa sanoa muille ja itselleni: “Minulla on ilo! Se on todellista, on välttämätöntä, se on saavutettavissa, ja ennen kaikkea – se ei ole häpeällistä! “

Yhteisö. Kyllä olen varma, että joillekin heidän värähtelevän kaulakorunsa on ehdottomasti nopea jännitys maanantaiaamun liikenteessä, mutta muille se on seksuaalivapauteen. Olen saanut niin monia ylpeästi täytettyjä sähköposteja, se on lopetettu lukemattomasti ja lähetetty jopa kuvakaappauksia julkkikset, jotka ovat huomanneet pukeutuneen epäilyttävän tuttuun kappaletta. Ne, jotka omistavat yhden, ovat ylpeitä tavata muita, jotka myös tekevät. Minulla ei ole minkäänlaista syytä minua ja täyttää minut ilolla kuin kuulin ujo kalastaja kuiskaamalla, “Tiedän, mikä tämä kaulakoru on!” Yksinään lausunto on voimakas, mutta tekemällä sitä yhteisöksi on tie edistykseen. 

RELATED: 8 julkkiksia, jotka käyttävät seksileluja – ja omistavat sen

Lopuksi, jos kysyt minulta, kaulakoru on pörröinen ja menee lähes kaikkiin asuihin milloin tahansa. Kun ostin ensimmäisen kerran, olin etsimässä halpaa ja voimakasta tärinää, mutta sen tyylikäs muotoilu on saanut minut Cravein pukeutumaan. Vuosia myöhemmin olen ensimmäinen ja ainoa tämän kaulakorun suurlähettiläs – ja jopa luonut oman rajoitetun version – koska se ei ole vain täydellinen tuote, vaan se edustaa täydellisesti minua ja mitä toivon saavani seksuaalikasvattajana. 

Minun iloni ei ole tabu – se on kiiltävä, röyhkeä ja tyylikäs. Kiitän iloni monin tavoin, mutta päivittäin marssin sen viileässä keskustelukappaleessa, jonka olen ylpeä voidessani käyttää makuuhuoneessa ja kuluttaa hallissa – tai metroasemassa Näkymä, joulupäivän illalla, kauppakeskuksessa, mummosi taloon … saat sen.

Shan Boodram on seksologi ja isäntänä Facebook-näyttelyssä Make Up tai Break Up.

EDITOR HUOMAUTUS: Tämän artikkelin otsikkoa on muokattu, koska se on alun perin julkaistu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 29 =

map