Siirry sisustussuunnittelija Jennifer Fisher’s Spectacular N.Y.C. Loft Huoneisto

Jennifer Fisher Home Tour - Lead
Dean Kaufman

Eric Wilson

19.8.2015 klo 15:00

Viimeisimmän numeron sisällä Tyylissä, koru suunnittelija Jennifer Fisher kutsuu kotiinsa intiimiin katsomaan miten hän elää. Alla on ote hänen keskustelustaan ​​kirjailijan Eric Wilsonin kanssa. Lue koko ominaisuus, poimi syyskuun numero Tyylissä, nyt saatavilla lehtikioskeissa ja digitaalisessa latauksessa.

Älä anna puhtaiden viivojen ja beige-sävyjen hämätä. Jennifer Fisherin Manhattan-loftin keskustassa jokainen objekti punaisen korun suunnittelija Jennifer Fisherin tarina kertoo elämästä elävää naurua, luovuutta ja hämmästyttävää paraati
ateriat (oletko nähnyt hänen Instagramiaan?).

Merkittävä lupaus

“Kun muutin kaupunkiin, halusin olla pohjimmainen New Yorker – halusin asua parvekkeella.” – @ JFisherJewelry

Tweet tämä!

“Rakastan liikkua”, sanoo in-demand-lisävarusteiden suunnittelija, joka sattuu olemaan neljäsosassaan, kun hän saapui New Yorkiin 15 vuotta sitten. Tämä on täysipohjainen, 4 100 neliön jalkainen parvi TriBeCa: ssa, jossa on runsaasti tilaa Fisherille; hänen miehensä, Kevin; kaksi viehättävää lapsia, Drew, 8 ja Shane, 10; ja Tito, Brysselin griffon, joka on saanut nimensä vedoketjusta. “En liity asioihin”, Fisher sanoo. “Perheeni ja ehkä myös valokuvat.”

RELATED: Jennifer Fisher’s Chocolate Chip Pancakes aloittaa päivän oikealla tavalla

Kun hissin ovet avautuvat suoraan asuntoon, tämä tulee runsaasti selkeästi. Turkisheittojen peittämä nahkainen sohva on moderni kivi takka, joka on melkein kokonaan piilossa nykytaiteilijoiden muotokuvien, muotitieteellisten artikkeleiden ja taiteilijoiden erilaisten taiteilijoiden, kuten René Burri, Arthur Elgort, Dennis Hopper ja Bruce Weber. Tämä on sellainen avoin keskustan parvi, jonka Fisher oli haaveillut, kun hän ajatteli siirtyvän New Yorkiin, jossa ainoat todelliset seinät ovat huoneiden ja kylpyhuoneiden välisiä. “Siinä on tunne, kun saat kadulta hissille ja astut suoraan kotiisi – et voi päästä sitä mihinkään, mutta täällä, hän sanoo. “Voit olla keittiössä ja huutaa ja kaikki kuulevat sinut. Koska olen äiti, se on hienoa. “

Tällaisen suuren tilan lisäksi se on myös yllättävän intiimi, luultavasti seurausta Fisherin kyvystä muuttaa huoneesta lämmin, kutsuva paikka.

KUVAT: Tour Jennifer Fisher’s Spectacular N.Y.C. Parvi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − = 48

map