Shay Mitchell myydä tuotteita kotiinsa – osta ne nyt!

TK
Tessa Neustadt

Leigh Gotzmer

29. kesäkuuta 2017 klo 9.00

Jos sinäkin, kuten me, olemme jo kauhistuneet Pretty Little Liars on ohi (mutta super psykedeä lopulta selvittää, kuka on “A”), voit mielellään tietää, että on olemassa tapa saada hieman ylimääräinen annos Emily Fields tänään. Shay Mitchell, näyttelijä, joka soittaa Emily, on tärkeä tyyli tastemaker todellisessa elämässä, ja on kuratoinut myydä kohteita sisältäen omat tyylikkäät löytöjä Chairish, tyylikäs vintage sisustus ja huonekalut sivusto. Myynti jatkuu tänään ja on täynnä hämmästyttäviä esineitä, joita Shay on piristynyt vuosien varrella.

“Minulla on ollut niin hauskaa viettää tavaroita kotiin,” hän sanoo. “Nyt olen innolla jakamassa heidän kanssaan, tuomalla uusia kappaleita ja levittämällä rakkautta johtamaan kuluttajia.” Hän kiertää marokkolaisia ​​ja italialaisia ​​Villa-tyyppisiä esineitä (ks. Alla) ja on koonnut upean yhdistelmän valaistusta, huonekaluja , ja art. Vaikein kohde osalle? Hänen siniset tuftatut aksenttituolit, joita olisimme rakkaus päästä käsiksi. Me ostimme ja pyöristimme joitain henkilökohtaisia ​​suosikkeja. Tutustu alla oleviin upeisiin kohteisiin ja osta ostos myytävistä täältä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 54

map