Sekspartat tekevät paluun – Erityisesti Hollywoodissa

TERVETULOA DR. JENN,

Ystäväni äskettäin kuvasi orgiaa, jossa hän ja hänen poikaystävänsä osallistuivat siihen, että kolmikot kuulostavat varovaiselta esipalkalta. Onko tämä asia, jota ihmiset tekevät säännöllisesti? Kuinka se toimii? Miksi olin pimeässä? -Eyes Wide Shut

TERVETTY SILMÄT WIDE SHUT,

Anna minun ensin kertoa teille, että orgiat ovat palanneet. Uusia ilmiöitä ei enää ole enää 40-luvun loppupuolella tai 60-luvun loppupuolella, vapaa-rakkauden festivaaleilla, sukupuolisillat, tässä uudessa päivässä. Ensinnäkin on nimi. Olen kuullut yleisesti seksijuhliin kutsuttuja seksijuhlia tai seksikerroksia eikä orgies. Tietenkin Internetin kohteliaisuus on helppo löytää sovellusten kautta (kuten FetLife) ja sivustoihin, jotka palvelevat ryhmäseksiä. Mitä enemmän, sen hauskempaa? Löydät risteilyt, jotka on suunniteltu erityisesti monen henkilön seksiaktiviteeteihin tai osallistuvat Burning Manin Orgy Dome.

Aloin kuulla enemmän ja enemmän sukupuolen puoluekulttuurista minun Beverly Hills -kisoissa noin kolme vuotta sitten. Ja tiesin, että se ei ole vain yhteiskunnan varjot, kun nämä tarinat alkoivat tulla valtavista näyttelijöistä ja näyttelijöistä. Se on oikein, tämä on trendi, jonka Hollywoodin eliitti on omaksunut. Ja joskus on korkea hinta. Järjestäjät, kuten Snctm, veloittavat viisi lipunmyyntiä lippuja varten, ja niin sanotusti on enemmän yksinomainen jäsenpaketti. Muita VIP-seksijuhlia järjestetään ihmisten yksityisissä asunnoissa. ne ovat ehdottomasti vain kutsusta, ja vierasluettelot ovat läpäisemättömiä.

VIDEO: Mandy Moore heijastaa tuona ajankohtana hänen ex kertoi maailman hän nautti neitsyyttään

Mutta useimmat ihmiset eivät halua tai pystyvät pudottamaan tuhansia dollareita ryhmäseksille, eikä he tarvitse tarvita sitä. Sukupuolet ovat muuttuneet hiljaiseksi mutta laajalle levinneeksi osa kulttuurimme ja todennäköisesti pysyvät yhdessä tai toisessa niin kauan kuin sukupuolielimet.

Ihmiset nauttivat tällaisesta pelistä monista syistä. Monet ei-monogamy-ja kinky väkijoukon arvoketju sukupuolen tapahtumista, koska he voivat yhdistää, eikä vain seksuaalisesti, kanssa samankaltaisia ​​ihmisiä. Monet BDSM-yhteisössä rakastavat kykyä toimia suurissa kohtauksissa, jotka edellyttävät erikoislaitteita, kuten häkejä, keinut tai penkkejä – ja ette voi aina sopia orjuuspyörään New Yorkin studiohuoneistossa (ainakaan ilman, että kämppisi kysyy kysymykset). Jotkut fantasioista sisältävät useita ihmisiä, ja tällaista bändiä rekrytoidaan parhaiten tapahtumassa, joka houkuttelee muita ihmisiä, jotka myös nauttivat roolipelistä. Toiset osallistuvat seksitaitoihin näyttelyesineistä tai voyeuristisista syistä. Nämä tapahtumat ovat myös helppoja paikkoja tavata uusia ja halukkaita seksikumppaneita.

RELATED: Kuinka roolata lepotilassa ilman typerää

Ilmeisistä syistä monet näistä kokoontumisista käyttävät suullinen kutsuja, luovutetaan huomaamattomasti ja selektiivisesti. Joten miten selvität turvallisista seksijuhlista, jos sinulla ei ole ystäviä, jotka osallistuvat elämäntapaan? FetLife on hyvä alku. Se on orgiin lupa, jonka asiakkaani puhuvat minulle eniten. Mutta on valittava, jos päätät antaa sen pyörre. Varmista, että osallistujille on järjestetty seulontaprosessi ja noudatettava yhdenmukaisia ​​sääntöjä ja tarkasteltava järjestäjän suostumuskulttuuria. Naisjärjestäytyneillä tapahtumilla on yleensä parempi maine suostumuksensa suhteen.

Muut laatikot tarkistaaksesi:

Osaatko osallistujia ennen puolueen alkamista?

Onko sääntöjä STI-tietojen paljastamisesta? Jotkut osapuolet vaativat todisteita puhtaasta terveydestä; toiset väittävät, että on turvallisempaa olettaa, että tapahtuma ei ole STI-ilmaista ja käyttää asianmukaista suojaa.

Ovatko säännöt selitettäneet osallistujat sisäänkäynnin yhteydessä?

Ovatko säännöt fyysisesti lähetetty koko osapuolelle?

Ovatko alkoholia ja huumeita valvoneet?

Ovatko ihmiset selkeästi valvomassa leikkialueita?

RELATED: Miksi et koskaan halua kysyä kumppaniltasi, kuinka monta ihmistä he ovat lyöneet

On tärkeää määritellä omat rajat ennen sisääntuloa, oletteko osallisena yksittäisenä henkilönä tai suhteessa. Monien parisuhteiden avoimet suhteet nauttivat seksikkopuoliskoista, ja eräät monogamäiset parit menevät eläville ekshibitionisti fantasioille koskematta toisiin ihmisiin. Riippumatta siitä, mihin kuulut taajuudelle, jos aiotte osallistua johonkin näistä puolueista kumppanin kanssa, niin on tärkeää määritellä ja keskustella sovituista säännöistä etukäteen. Jopa kerran teillä on vielä valtava potentiaali herättää kateutta tällaisessa tapahtumassa. Sama ehdotukset siitä, että sinulla on kolmikko, kun olet sitoutunut, monogameinen suhde, sovelletaan täällä (TLDR: todennäköisesti ei). Mutta voit pelastaa itsesi paljon surua istumalla kumppanin kanssa ennen seikkailua selvittämään, mikä on reilua peliä ja luoda turvallinen sana, joka saa sinut kahdesta sieltä, stat. Koskettamalla tai vain katselemalla? Voitko vaihtaa yhteystiedot? Onko penetraatio sallittu? Voitteko harjoittaa seksuaalisesti uusia kumppaneita ilman, että molemmat ovat läsnä? Joillakin tapahtumilla on erityisiä sääntöjä, jotka edellyttävät ihmisten lähtemistä yhteistyökumppanin kanssa. Mikä sinun on?

Mitä sinä olet ollut pimeässä, en voi vastata tähän, mutta kuulostaa ystäväsi näyttävän sinulle valon. Vain ehkä ei merkitse hänen ja poikaystävänsä kanssa. Ensimmäinen kokemus ryhmäseksistä on todennäköisesti äärimmäisen hankalaa – miksi brunssi kärsii?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − 9 =

map