Ravitsijän Kimberly Snyder sanoo tämän, miksi sinun pitäisi juoda kuumaa vettä sitruunalla

Jos olet terveenä ja kauneutta ollenkaan, olet todennäköisesti huomannut, että kuuma vesi sitruunalla on asia. Julkkikset, ravitsemusterapeutit, mallit – kaikki juovat sitä. Mutta miksi? Mikä on niin hieno näiden kahden yksinkertaisen aineosan yhdistelmästä? Olimme myös uteliaita, joten pyysimme wellness-guru Kimberly Snyderille, mitä kauppa on.

VIDEO: 5 ruokaa, joilla voit korjata aineenvaihduntaa

Snyder oli samaa mieltä siitä, että sitruunan juominen kuumaa vettä on todella yksi kolmesta kärsimyksestä, jotka hän antaa hänen kuuluisimmille asiakkailleen. “Sitruuna tukee maksasi, joka on sinun tärkein rasvaa polttava elin ja tärkein detoxifying organ”, hän selitti. “Jos todella haluat muuttaa ihoa, aloita kuumalla vedellä sitruuna”, Snyder ehdottaa.

Mitä miksi haluat käyttää kuumaa vettä kylmän sijasta, “on jonkin verran tutkimusta siitä, miten silloin kun sinulla on jäinen vesi koko ajan, se todella estää rasvan aineenvaihduntaa ja voi pysäyttää ruoansulatusentsyymit”, hän kertoi meille. “Sekä perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä että ayurveda on paljon puhetta lämpötilasta.”

RELATED: Yksi ruoka Kimberly Snyder sanoo, että tarvitset postpartum-ruokavaliota

Snyder verrattiin juomaveden juomista kiinni kädestäsi pakastimessa, mikä aiheuttaisi puutteellisen käden, jossa on alentunut verenkierto. Joten, hän sanoo, juomalla kuumaa vettä sitruunalla, varsinkin aamulla “auttaa rentoutumaan kaiken ja edistää suurempaa detoxifiointia”.

Voit myös kuvata lämpimän veden vaikutusta kehoon ajattelemalla juustoa, kun se lämmitetään. “Se on kuin jos sinulla on juustoa jääkaapissa ja se on kovettunut pallo, mutta laita se pannulle ja lämmitä vettä alla, se alkaa sulaa ja rentoutua ja vapauttaa, joten on jotain tekemistä sen lämpenemisen kanssa. ruoansulatukseen “, Snyder sanoo. 

Lisäämme sitruunalaisia ​​päivittäistavaraluetteloihimme heti! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map