Paras paikka saada grillattua juustoa N.Y.C.

TK
cheesegrillenyc / Instagram

Rachel Crocetti

12. huhtikuuta 2017 klo 8.00

Juustolan ystävät, iloitse! Tänään on kansallisen grillattua juustopäivää ja olemme täysin valmiita juhlimaan klassista mukavuusruokaa, jonka me kaikki tunnemme ja rakastan.

Jos olet jotain meistä, olet viettänyt monta kylmää talvi-yötä syövät grillattuja juustoja voileipiä, jotka on kastettu tomaattikeittoon, niin lohduttavaa ruokaa tuntuu siltä, ​​että se ulottuu sisään ja antaa sinulle halauksen. Kun taas päivällä saimme nauttinut äitini grillattua juustoa (silti hämmästyttävää, älä huoli, äiti!) On olemassa useita uusia voileipä keksintöjä, jotka ovat meille haluavat vannomaan ei-carb ruokavalioita ikuisesti.

Katso: Tässä kun se kannattaa ostaa orgaanista

 

Vuodesta grillattua juustoa hummeri suli heitä voileipiä, joissa on luxe ainesosia kuten tryffeliöljy, nämä N.Y.C. ravintolat ja kaupat tarjoavat joitain parhaita sammieja liiketoiminnassa. Lue luettelo parhaista grillattujen juustojen myymälöistä ja yritä sitten tehdä aikaa käydä ne kaikki seuraavalla kerralla kun olet kaupungissa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map