Paras kahvinkeittimet: OXO Barista Brain 9-cup kahvinkeittojärjestelmä

Entisenä Seattlen baristana tunnen voimakkaasti kahvin. Olen käyttänyt ranskalaista lehdistöä, liesi-huippupakettia, Aero-puristinta ja tavanomaisia ​​tippukoneita, mutta pidän paluuta kaipaamaan asetusta. Upea maku, jonka saat suodatettua vettä ja juuri punnittua tuoretta maapähkinää, on todella erinomainen, mutta halusin leikata ärsyttävän manuaalisen osan, johon vietän paperisuodattimen päälle, höyrystämällä hitaasti kiehuvaa vettä samankeskisiin ympyröihin niin, että se kosteuttaa ja kukkii juuri niin. Kaikki suuret kahvinvalmistajat haluavat helpottaa kipua sähköisellä kaatamalla tyyli koneella, joka jäljittelee käsin tuotettua makua. OXO on paras valikoima tässä kategoriassa, koska se antaa sinulle sähköisen kelloja ja pillejä (kiinteä rakenne, ohjelmoitava käyttöliittymä, tyhjiöeristetty potti) yhdistettynä kahviin, joka maistuu niinkuin sinä sitä orjia..

OSTA: OXO Barista Brain 9-Cup kahvinkeittojärjestelmä, 200 dollaria; amazon.com

Jos olet kahvinkeittimen markkinoilla leikata aikaa papuista valmistukseen, on olemassa paljon hyviä kilpailijoita. Alkuperäinen kaatopaikan valmistaja (niiden versio on paikalla Modernin taiteen museossa), Chemex tekee Ottomatic-koneesta (350 dollaria, crateandbarrel.com), joka etukäteen imeytyy 198 asteen ja 204 asteen veden päälle karkeaseen kahvijauheeseen perustein. Mutta kun käytät kaunista lasipurkkiasi allekirjoituksellaan tiimalasi, sinun on juostettava sitä nopeasti ennen kuin se menee kylmänä tai vaarana polttaa sitä kuumennetulla levyllä. Toinen alan suosikki, Bonavita (180 dollaria, williamsonoma.com) sisältää myös ennen infuusio vaihtoehto, mutta veden jakautuminen oli epätasainen ja luottaa kuuma levy. Bodum tekee houkuttelevasta näkökulmasta nimeltä E-Bodum Bistro ($ 130, target.com), jolla on kivetty kumi, joka näyttää yhtä viileältä kuin ranskalaiset lehdistökoneet, mutta sillä ei ole mitään ohjelmointikykyä kuin päälle tai pois.

Oxo Barista Brain on sen sijaan erinomainen rakennesuunnittelun yksityiskohdissa, kuten eristetty panimotila, jolla on sisäinen silokoniyhdisteputki, joka kiertää kahvia, kun se leimautuu eikä sitä tarvitse avata kaataa kuppi. Laite myös täyttää täyden potin nopeasti, noin kuudessa minuutissa. Se jopa keskeyttää panimon, jos sinun tarvitsee poistaa karahvi kaataa kupin keskellä sykliä. Vain pienet haitat ympäristönsuojelijoille edellyttävät, että se tarvitsee nro 4 paperi kartiopaperisuodattimia ja potin ei voi pestä astianpesukoneessa. Pienet puutteet muussa erinomaisessa koneessa. 

VIDEO: 15 tähteä, jotka rakastavat kahvia

Voittaa: Ulkonäkö, Maku ja kestävä rakentaminen

Huomionarvoisia ominaisuuksia:

  • Taustavaloinen LED-näyttö ohjelmoinnin alkamisaikaa ja potin kokoa varten
  • Tuoreusajastin, jonka avulla voit seurata, kuinka kauan se on ollut kahvin lopettamisen jälkeen
  • Kaksikerroksinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu karamelli, joka pitää kahvia kuumana ilman kuumennettua levyä

Katso muut Tyylissä‘s 2017 Best of Tech valitsee täältä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 75 = 79

map