Siitä lähtien, että voisin täyttää monivalintaiset kuplat, olen tunnistanut Lähi-itäksi. Teknisesti olen puolet ja puoli-50 prosenttia arabia ja 50 prosenttia eurooppalaista, tai niin ajattelin aina.

Isäni oli maahanmuuttaja, joka saapui Yhdysvaltoihin Israelista teini-ikäisenä. Äitini isä oli Saksasta, kun äiti oli irlantilaisten maahanmuuttajien tytär. Koska yhteyteni Israeliin oli välittömästi perheeni menneisyydessä, tunnistin tarkemmin Lähi-idän perintöäni.

Olin oppinut tekemään täyteaineita ja rullaamaan pinaattipusseja, osoittanut hummukseni rakkauden isäni perintöä kohtaan ja kesällä aurinkoihin talvella saadakseni kultaisen hehkun, joka joskus ristiriidassa isäni kanssa, ylpeänä kertoi tiedustelijoille, että kyky minun tan oli peräisin minun Lähi-idän veri.

Olivia Bahou - 23andMe - Dad - Embed
Olivia Bahou

Paitsi että se ei ole totta. Vaaleanruskea ihoni voisi yhtä helposti tulla minun “musta irlantilainen” isoäiti, tai 4.7 prosenttia minun DNA: n ilmeisesti italialaisesta. Koska kun käytin 23ndMe: n esiastetestausta, huomasin, etten ole niin Lähi-itä kuin aina ajattelin.

Ei, ei ole kuin isäni valehteli taustastaan ​​ja minua ei hyväksytty salaa. Mutta myös minun isäni, joka teki ensimmäisen kerran matkansa Israelista myöhään teini-ikäisiltä, ​​järkytti tuloksia. 23 jaMe: n mukaan olen vain 38,8 prosenttia Lähi-idästä ja tuosta osasta, 11 prosenttia Pohjois-Afrikasta.

RELATED: 29 Julkkikset, joita et tiennyt liittyivät

Nyt en ole ottanut matematiikkaa lukiosta lähtien, mutta laskemallani mukaan isäni, jonka israelilainen perhe sattuu satoja vuosia, ei ole millään tavoin 100 prosenttia Lähi-itä. Itse asiassa hän ei edes ole lähellä.

Otin tiedot kotiin vanhempieni, ja minun, joskin skeptinen isä, tarjosi yhden mahdollisen selityksen. Hänen perheensä on pitkään uskonut, että kuten monet Israelissa asuvat kristityt, he laskeutuivat 1200-luvun katolilaisilta ristiretkeläisiltä. Ryhmä tuli Ranskasta, Saksasta, Italiasta ja useammasta alueesta kaikkialla Euroopassa, joten ei kerro tarkasti, mistä esi-isäni tulivat – plus he saattaneet olla naimisissa, joten isäni DNA: ssa voisi olla muutama eri Euroopan maita.

VIDEO: Täydelliset lomaideoita jokaiselle listalle

Valitettavasti 23 ja ei liian hyödyllistä kuvitella sitä, koska myös DNA: lla on äitini eurooppalainen puoli. Yrityksen mukaan olen 18,6 prosenttia brittiläinen ja irlantilainen (mielestäni äitini isoisäni tuli Irlannista), 6,9 prosenttia ranskalaisista ja saksalaisista (olisin ajatellut olleen enemmän saksalaista, koska äitini isoisäni muutti sinne) ja 15,6 prosenttia leveästi Luoteis-Euroopan, mikä tarkoittaa, että he eivät voineet kyntää täsmälleen mihin maahan DNA tuli.

Olivia Bahou - 23andMe - Mom -Embed
Olivia Bahou

RELATED: 9 Julkkikset, joita et tiennyt, olivat Royalia

Olen myös 4,7 prosenttia italialaista, 1,3 prosenttia Balkania ja 9,7 prosenttia laajalti Etelä-Eurooppaa. Koska äitini puolella ei ole eteläistä eurooppalaista juuria, paras arvaus on, että isäni ristiretkeläiset esi-isät olisivat olleet italialaisia. Ehkä että selittää rakkauteni pasta ja juusto.

Olivia Bahou
Olivia Bahou: n hyvä

Tehtäväni testaamiseksi käskasin isäni esiopetussarjan, jotta voimme nähdä, mitkä Euroopan maat ovat edustettuina hänen DNA: ssa. Odotamme, että testi tulee postilaitteeseen, aion syödä pizzaa ja harjauttaa Italianni.