Onko Caffeinated Chocolate avain lyödä iltapäiväleipä?

Kaikki kofeiini-riippuvuudet kutsutaan … tai joku, joka on kokenut pelättyjä kolmekymmentä. lama! Hylkää energiajuomat ja siirrä kahvilaskuri pois. Raskaan kansien parannuskeino on täällä ja siinä yhdistyvät kaksi asiaa, joista haluamme nauttia joka päivä: kofeiinia ja suklaata.

Hereillä Caffeinated Chocolate Bar
Kohteliaisuus

VIDEO: 15 tähteä, jotka rakastavat kahvia

Awake, kanadalainen yritys, jonka kolme parasta ystävää on aloittanut, pyrkii “taistelemaan väsyneiden herkullisten” kanssa pakkaamalla kofeiinin herkulliseksi rikkaaksi suklaaksi antamaan sinulle tarvittavat housut ja haluamasi makea herkku. Suklaa tulee kahteen muunnelmaan: tangot ja puremat. Jokainen baari, joka on saatavilla maidossa, tumma tai karamellipitoinen ($ 20 for 12, awakechocolate.com), sisältää niin paljon kofeiinia kuin kahvia ja kukin purenta (30 dollaria 50: lle, awakechocolate.com) vastaa puolikasta kuppia. voit räätälöidä kofeiinin kulutuksen päivittäisiin tehtäviisi.

Hereillä Caffeinated Chocolate Bag
Kohteliaisuus

Onko jokin arkinen paperityö päästä läpi? Kaksi kappaletta pitäisi tehdä temppu. Antakaa täydellinen esittely pomolle punasilmäisyyden jälkeen? Täysi palkki saa sinut nopeuttamaan. Ainoastaan ​​alkaa tuntea, että iltapäivällä aivojen sumu liikkuvan sisään? Yksi kappale kaksinkertaistuu herätyspäivänä ja täydellinen mini-jälkiruoka lounaan jälkeen. Ja jos ajatus houkutella suklaata ensiksi aamulla ei ole oikeastaan ​​teidän kofeiinia sisältävä teetä, Awake tarjoaa myös granola-baareja (25 dollaria 16: lle, awakechocolate.com) ja 100 mg kofeiinia makuissa, kuten kaneli pulla ja tumma suklaan maapähkinävoita, joka täyttää aamukorvauksen ja peittää aamiaisen.

Hereillä Caffeinated Chocolate Granola
Kohteliaisuus

Awaken voitto on kuitenkin maku. Voimme myöntää, että olimme ensin skeptisiä siitä, että sillä saattaa olla vihje java tai yleinen heikkolaatuinen maku. Mutta suklaa on puhdas sulaa suuhun hyvyys, joka on luultavasti enemmän riippuvuutta kuin kofeiini sen sisällä. On hyvä, että pakkauksessa on selkeät kulutusohjeet (esimerkiksi enintään kaksi granaattipalkkia päivässä). Ja kuinka hyvin Awake toimii, emme näe mitään syytä mennä yli laidan.