Next Beverage Trend on … Sienet?

Aiemmin tänä vuonna, Gwyneth Paltrow tekivät aaltoja Internetissä kanssa vapauttaa resepti hänen “Morning Smoothie.”Useimmissa olosuhteissa sekoitettu juoma ei aiheuta suurta sekoittumista, mutta normaali aamiaisen ravistelu ei sisällä sellaisia ​​ainesosia kuin leijonanharjun sienet”Brain Dust“Ja Vanillan sieniproteiini jauhe. 

sienet Drink 2 - Embed 2016
Kohteliaisuus

Kyllä, Goop juo “shrooms ja rakastaa sitä. Ja yllättävän, hän ei ole ainoa, joka nesteilee herkullisia sieniä. Los Angelesissa toimiva juomayhtiö Lifehouse Tonics + Elixirs tarjoaa asiakkailleen “Shroom Shake”, jossa on kahdeksan erilaista sienen lajiketta, kuten chaga, cordyceps, maitake ja kalkkunan häntä. Joulukuussa, Tyylissä jaetaan lukijoille a cocktail-resepti joka vaatii karkkikorkkien sienestä infusoidun vermutin käyttöä. “Sienet ovat osa umami-kuudetta makua”, kertoo juoman luoja Matthew Biancaniello, jonka kirjan Syö juomasi: Culinary Cocktails on nyt ostettavissa (15 dollaria; amazon.com). “He lisäävät maukkaita ja pihvejä laatua bourboniin”, hän sanoo Umami Manhattan -kokostaan ​​(resepti alla). 

Mutta paitsi maku – ja se, että Goop tekee sen – onko olemassa todellista syytä aloittaa sienten lisääminen ruokavaliomme mukaan? Celeb ruokavalio Keri Glassman sanoo kyllä. “Se on ainoa hedelmä tai vihannes D-vitamiinilla”, hän selittää. “Olen suuri siipien tuulettelija ja saan niitä omassa vihreät sekoitukset, jonka kaikki asiakkaani ottavat. “

RELATED: 5 Foodstagrammers sinun täytyy seurata nyt

Glassman, joka haluaa käyttää painiketta, crimini, ja portabella-sienet, sanoo: “Tutkimus osoittaa, että sienet ovat myös tehokas korvike lihalle, jos haluat vähentää päivittäistä kalorien ja rasvan saantia, mutta haluat silti tuntea täydellisen ja tyytyväisen aterian jälkeen.” Myös maan asukkaat ovat rikkaita antioksidantteihin, kuten seleeniin ja ergotioneiiniksi “, jotka voivat auttaa suojaamaan kehon soluja vahingoilta, jotka saattavat johtaa sydänsairauksiin, eräisiin syöpiin ja ikääntymisen sairauksiin”, Glassman selittää.

Trend, hyväksytty. Nyt mene itsellesi sienikokkiin – se on ilmeisesti hyvä sinulle.

sienet Drink - Embed 2016
Mia Wasilevich

 

Umami Manhattan 

ainekset

2 oz shiitake tai morel infuusiona Elijah Craig 12 vuotta Bourbon (30 dollaria; holidaywinecellar.com)
1/2 oz CapRock Bitter ($ 45; klwines.com)
1/2 oz Cynar (27 dollaria; liquorama.net)

SAMANKALTAISET Voit nyt syödä Kanye West-aiheista jäätelöä

ohjeet

1. Tee sieni infuusio Bourbon: Aseta 2 oz tuoretta shiitake tai morel sienet ilmatiiviiseen astiaan yhden viikon yhden pullon bourbon. Kun infusoidaan, kasta se takaisin pulloon ja jääkaappiin. Se kestää jopa kuusi kuukautta.

2. Kokotaulukon kokoaminen: Aseta kaikki sekoituslasiin ja sekoita kylmään. Törmäys vallankaappaukseen ilman jäätä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 + = 71

map