Nämä kuvat antavat sinulle haluamasi rannan piknik STAT

Ranta Picnic - Lead
Kohteliaisuus Eskayel

Anne Vorrasi

15. syyskuuta 2017 klo 16.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kerro minulle, jos olen väärässä, mutta ainoa asia, joka on parempi kuin kesällä kesän keskellä oleva ranta-picnic, on yksi kesän lopussa. Ajattele sitä: kaikki loma-elimet palaavat kouluun ja työskentelevät, joten siellä ei ole pulaa ensisijaisista paikoista veden alla, missä voit levittää, voit istua auringossa ilman höytyilyä ylenpalttisesti, mutta se on silti tarpeeksi lämmin, että sukeltaminen veteen tuntuu helpotukselta, ja teemme kaikki tekosyytemme,.

On kuitenkin mahdollista, että et ole ammattilainen rakentaessasi rantalomikoiria, ja olkaamme rehellisiä, alle .01 prosenttia meistä on. Hyvä asia sitten, että pystyttiin löytämään joku, joka todella osaa tehdä sen oikein. 

Kohteliaisuus Eskayel

Shanan Campanaro on perustaja ja luova visionääri boho-tyylisen kodin tavaramerkin Eskayelin takana – ja kun sanomme “boho-chic”, me todella tarkoitamme bohoa-TYYLIKÄS. Hänen eteeriset, kaleidoskooppiset kuviot otti designiteollisuuden myrsky, kun hän aloitti toimintansa muutaman vuoden takaisemmaksi. Siitä lähtien on ollut monia kopio-kissoja, jotka yrittävät jäljitellä hänen tyyliään, mutta uskovat meidät sanomalla, että hän on OG. 

Kohteliaisuus Eskayel

Kun tämä super-viileä poikavauva ei ole holvissa hänen Brooklyn-studiossaan, joka tulee ulos uusista tuotteista ja kuvioista, hän viettää viihdyttävän paljon aikaa ja on kehittänyt taiteen heittää puoluetta rannalle tai missä tahansa, ja hän pitää ottaa huomioon kaikki näkökohdat istuimista, musiikista, rintakehää tärkeimmistä ruoasta. “Kun ajatellaan ruokavalioa, harkitse mukavaa välipaloja ja alkupaloja”, hän sanoo. “Mukava juusto ja lihalevy (jossa on paljon dips, keksejä, oliiveja pähkinöitä ja hedelmiä ja vihanneksia) on aina hieno ajatus varmistaa, ettei kukaan vieraasi liian nälkä, ja sitten kevyempiä ruokia, kuten salaatteja tai pasta-salaattia riittää. ” Ja mitä ikinä teet, älä yli ajatella sisustus. “On mukavaa saada kukkia ja yrttejä käsin hajotettavaksi ja tehdä asioista sisustettu, mutta silti vaivatonta.”

VIDEO: Tutustu Mindy Kalingin upeaan takapihan makeoveriin

 

Pidä lukemassa hänen tarkistuslista vinkkejä ja olennaisia ​​heittää täydellinen piknik rannalla, ja käyttää näitä viimeisiä lämmin viikonloput viisaasti. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 71 = 76

map