Nämä kuuluisat tähteä eivät tienneet “mitä he halusivat olla, kun he kasvoivat”, kunnes 40

Vera Wang
Dimitrios Kambouris / Getty

Alexandra Whittaker

18. lokakuuta 2017 klo 16.15

Kuten kaikki voimme todistaa, kasvaminen ei aina tapahdu yhtä nopeasti kuin itsesi kasvaminen. Jotkut menestyksekkäimmistä ihmisistä, jotka ovat koskaan eläneet, eivät ole “kaikki tajunnut” urallaan asti hyvin teini-ikäisensä jälkeen ja jopa 40-vuotiaisiinsa.

Ottakaa esimerkiksi Vera Wang. Tyylikkäästi menestyvä suunnittelija on tullut kotitalouden nimi sekä monimutkaiselle morsiamen kulumiselle että helppokäyttöisille tyylikkäille valmisvaatteille. Hänen korkeatasoinen taitotaso saattaisi hämätä ajatellen, että hän on ollut koko elämänsä suunnittelumerkki, mutta hän todellakin kasvoi kilpailukykyisenä luistelijaksi ennen kuin hän hyppäsi lehden maailmaan.

Vasta kun hän oli 40-vuotias, hänestä tuli itsenäinen morsiamen kulumasuunnittelija, ja nyt hänen työnsä on tullut kansainvälisesti arvostettu morsiamen muotikatkokuitu.

VIDEO: Katso Vera Wangin syksyn 2017 kokoelma

Yllättynyt? Älä ole. Selaa 10 muuta tähteä, jotka eivät aloittaneet uraa, joka teki heistä tunnetuksi, kunnes he olivat vähintään 40-vuotiaita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map