Nämä historialliset Airbnb-sivustot antavat sinulle * Major * Wanderlust

Historiallinen Airbnbs - LEAD
Kohteliaisuus (4)

Hana Hong

27. heinäkuuta 2016 klo 16.15

Jos otat jonkin aikaa pois, voit antaa sinulle vakavan näkökulman elämään, joka helposti kadonnut, kun se joutuu 9-5-arjen arjen keskittymiseen. Turhat ja standarditut matkailutarjoukset jättävät meidät paitsi evästeiden matkakokemuksiin, mutta epätyydyttävä “tauon” jo jo kaoottisilta elämästämme.

Anna: Airbnb. Tarjoamalla nykyaikaistetun version sohvanurkkauksesta Airbnb on liittänyt seikkailunhakijoita ihmisiin, jotka haluavat vuokrata yksityisiä tiloja. Gwyneth Paltrow, Olivia Palermo ja jopa suuri kuningatar Bey ovat kaikki päättäneet paeta paikoissa, jotka tuntuvat enemmän kotona.

RELATED: Katso Inside Gwyneth Paltrowin ylellinen 40 miljoonan dollarin Cannes Airbnb

Vaikka monet näistä luetteloista vaihtelevat sijainnin ja mukavuuksien suhteen, sovellus on täynnä helposti huomaamattomia historiallisia kohteita haudattujen kulmien tai näennäisesti tavallisten paikkojen. Täällä olemme hakeneet kahdeksan suosikki piilotettuja helmiä, joiden tarina kertoa. Geometrisistä rakenteista Japanissa majesteettisiin linnoihin Britanniassa nämä fantastiset Airbnb-valinnat ovat kaikkea muuta kuin blasé.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map