Miten heittää Chic Shakespeare-teemalla puolue, kuten Kyle MacLachlan

Shakespeare Party - Lead 2016
Kohteliaisuus

Joanna Bober

22. toukokuuta 2016 klo 9.30

Se oli äskettäinen kevätluku Hollywood Hillsissa ja näyttelijä Kyle MacLachlan heitti puolueen kotiinsa. Tämä ei kuitenkaan ollut sinun keskimäärin istuutua. Oli illallinen Los Angelesin taidemuseolle (aka LACMA) juhlimaan Collector’s komiteaa – ja tapahtuman teema oli Shakespeare. Käsite ei ole satunnainen valinta thespianille, joka omistaa viinitarhan, joka tuottaa viiniä nimeltä Pursued by a Bear (nimi viittaa Shakespearean vaiheessa suuntaan näytelmässä Talvi-tarina). Ja sen jälkeen 2016 on 400 vuotta Shakespearea asuneen. Tähdet ovat linjassa The Bardin tunnustusten iltana ja lukuisia visuaalisia kukoistuksia, joita saatat haluta lainata omaa improvisoitua juhla-iltaa varten tämän vuoden ja vuoden loppupuolella, jolloin vuosipäivä on edelleen voimassa.

Klikkaa gallerian yläpuolella olevia kuvia ja varasta muutamia MacLachlanin haaveilluista älykkäistä, super visuaalisista ideoista, joilla on selkeä lahjakkuus viihdyttäväksi viihdyttäväksi. Jotkut salatut aseet näkyvät yllä olevassa kuvassa, nimittäin vieraana tähtitaidolla, kuten Amanda Seyfried (hän ​​on MacLachlanin tähtipelaaja seuraavassa uudelleenkäynnistyksessä Twin Peaks, elokuussa 2017) ja Los Angelesin huippukokkien, Jon Shookin ja Vinny Dotolon, hotspot-ravintolasta Animal.

RELATED: 20 parasta Party-Throwing vinkkejä koskaan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 2 =

map