Minulla on Hyperemesis kuten Kate Middleton – tässä on mitä todella on

Olin istunut kylpyhuoneen kerroksessa, kun olin juuri sairas, kun BBC-uutishälytys huusi puhelimellani taskussani: “Cambridgein herttu ja herttuatar odottavat kolmannen lapsensa.” “Kuinka helvetti teet tämän kolmannen kerran, Kate?” Ajattelin, kun astuin takaisin sänkyyn.

Olen tällä hetkellä 31 viikkoa raskaana toisen lapsen kanssa, ja kuten Cambridgen herttuatar on kärsinyt hyperemesis gravidarumista (HG) molemmissa raskausteni aikana – tämä on oikeastaan ​​toinen kerta, kun hän ja minä olen ollut raskaana samaan aikaan. Mutta toisin kuin Kate, en aio tehdä tätä kolmatta kertaa. Tilanne on aivan liian epämiellyttävä, ja kirjain laskenut alas päivät, kunnes vauva on käsiini ja voin laittaa tämän luvun elämäni takanani. 

Kun minulla oli ensimmäinen HG vuonna 2013, se osui minulle kuin juna. Ajattelin, että normaali aamu-sairaus laskeutui nopeasti 20 kertaa päivässä ja kolme sairaalahoitoa saivat vakavan vedenpoiston. Kuvittele ruoan myrkytyksen, kauhean krapulan ja meritaistelun yhdistelmä kerralla – mutta kuukausien päähän pikemminkin kuin pari päivää – ja voit alkaa kuvitella, mitä HG: n naiset käyvät läpi.

Sitten hoito oli hajanaista parhaimmillaan. Lääkärit olivat haluttomia määrittelemään mitään liian voimakkaita, ja minun piti taistella sairaalaan ottamista varten ja laittaa tippumaan. Yksi lääkäri itse asiassa tarjosi abortin sijaan jatkokäsittelyä. En ole koskaan puhunut tälle lääkärille uudelleen – tai hän, joka kutsui minua prinsessa Jo koska hän luuli kopioinut Katea.

Aamu Sickness - EMBED
Kohteliaisuus

HG: n korkean profiilin kuninkaallisen tapauksen ja HER-säätiön hämmästyttävästä työstä Yhdysvaltojen ja Uuden-Britannian ja raskauden sairauden tukemana ovat asiat muuttumassa. Mutta vähän tutkimusta syy ja epätodennäköinen skenaario, että hoito on koskaan löydetty, hoito on kyse vahinkojen valvonta. HG pysähtyy vain, kun et ole enää raskaana.

Uutiset HG: n toisesta diagnoosista palasivat vaihtelevasti myötätuntoa. Yksi henkilö kommentoi: “Se ei voi olla niin paha, jos päätät tulla raskaaksi uudelleen.”

Mutta tosiasia on, että valmistautuminen toiseen HG-raskauteen kesti paljon aikaa, rahoitussuunnittelua ja uskoa siihen, että voisin saada sen läpi. Ei ole liioittelua, että tiesin, että luopuisin yhdeksästä kuukaudesta elämästäni äidiksi jälleen ja antaakseni poikamme sisarukseksi. Kun 75-85%: lla oli mahdollisuus HG: n uudelleen, tiesin, että olin tuomittu.

VIDEO: Kaikki prinsessa Kate’s Morning Sickness: Mikä on Hyperemesis Gravidarum?

RELATED: Hyvä Charlotte, tässä mitä sinun tarvitsee tietää Survive Being Middle Child

Tosiaan sairaus ja pahoinvointi alkoivat 3,5 viikossa. Yöllä menin kiireisestä ja energisestä äidistä, harrastelin freelance-työtä ja hoitin poikaani, ja minulla oli pysyvästi vieressä oleva sairaanauha. Uusi GP, kauhistunut viime kerralla ja kuinka nopeasti paisuin, alkoi minut anti-sickness-lääkkeillä, mutta se ei riittänyt estämään minua pääsemästä sairaalaan kuuden viikon ajan vakavaan nestehukkaan. Kaksi viikkoa olin menettänyt 8 kiloa, ja minut vapautettiin sairaalasta reseptillä Ondansetronille, jota tavallisesti käytetään estämään kroonista ja oksentelua kemoterapiapotilailla.

 Duchess Of Cambridge Visits Portsmouth

Middleton piti Max Maran terävä Gilles-takki purjehdustapahtumaan Portsmouthissa, U.K.

Samir Hussein / WireImage)

RELATED: Onko miehillä paikka kehon positiivisuusliikkeessä? Koska he haluavat

Nopeasti eteenpäin 31 viikkoa, ja olen helpottunut tekemään sen kuumalla kesällä. Mutta perheelleni ei ole ollut kesälomaa, koska en ole tarpeeksi matkalla. Viikkoa on päättynyt, kun en voinut lähteä talosta. Olen edelleen riippuvainen anti-sairauden lääkkeistä, ja sairaala on tullut minun toinen koti. En ole voinut työskennellä, sillä vähän energiaa, jota minulla on, pelastetaan pojalleni. Olen erittäin riippuvainen ja ikuisesti kiitollinen siitä, että perhe astuu sisään auttamaan, kun olen ollut liian sairas, jotta pystyn tekemään sen alakerrassa. Ja kun kirjoitan tämän, menen takaisin sängylle makaamaan ja lisäämään lääkkeitä.

Kiitos HG: lle ja raskausdiabeteksen lisätylle bonukselle, valmistaudun parhaillaan vauvan syntymiseen jo varhaisessa vaiheessa. Harvinainen tosiasia on, etten yksinkertaisesti riittävän ja riittävän vahva, jotta saisimme molemmat 40 viikon maaliviivalle. HG on tehnyt minulle fyysisesti numeron, ja tiedän ensimmäisestä raskaudestani, että vietän ensimmäiset muutamia kuukausia jälkimainingeissa vahvistamalla jälleen voimani, ylentämällä ruoka-aistimuksia ja maksamalla kalliin hammashoidon korjatakseni vahingot hampaani.

Cambridgen herttuatar luultavasti kykenee hoitamaan ehtoa eri tavalla kuin minä. Ja ehkä paras hoitohoito ja lastenhoitajat ja henkilökunta, joka auttaa tekemään pienimmän reunan. Mutta ei todellakaan ole kuninkaallista glamouria siitä, mitä hän, minä ja 1% raskaana olevista naisista käyvät läpi. Yhdessä kaikki laskemme alas päivinä, kunnes HG-painajainen on ohi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 8

map