Meillä on yhteensä #girlcrush perustuslaki jäätelön museosta

Ellei olet nukkunut kallion alla, olet hyvin tietoinen todellisesta utopiasta, joka on Ice Cream -museo. Los Angelesin keskustassa (se on toinen pysähdys viime vuoden lopulla Manhattanin lyhyen mutta vielä menestyksekkään menestyksen jälkeen), tämä matkalaukku, joka on omistautunut kaikkien suosikkihäkkiin, tekee kaiken lapsuutemme unelmista. Seinien sisällä teollisuusrakennuksen seinät, joka on maalattu can’t-miss-it bubblegum vaaleanpunainen, on maa vapaata jäätelöä, enemmän selfie mahdollisuuksia kuin olisit voinut kuvitella ja vielä vaaleanpunainen. Voi, ja mainitsimme uima-altaan, joka oli täynnä sprinklejä, aivan sama, jonka Beyonce ja klaani hiljattain sukelivat? Lyhyesti sanottuna, se on puhdasta autuutta. Joten, kuka sitten on mestari kaiken takana? 

tk
Katie Gibbs

Nuori kaveri nimeltään MaryEllis Bunn. Aikuisena 25-vuotiaana hän aloitti viime vuonna MOICin liikekumppaninsa Manish Voran Light Boxin kanssa, ja hänen nuoruudensa (luettavuus: relatability) saattaa olla salaisen kastike menestyksestään. Se ja tappaja työolot. Kun haaveilivat tilaa, hän kuvitteli vuorovaikutteista, onnellista paikkaa, joka tuntui nykyiseltä sosiaalisen virran, aka ottaa jatkuvasti itsestään, ja vain sai ihmiset tuntemaan itsensä hyvältä. Tuloksena on koko hauskaa talon teemahuoneita, jotka kunnioittavat erilaisia ​​makuja ja täytteitä, jotka liittyvät nauttimaan suosikki kauha, tulvista sydämemme ja Instagram ruokkii onnea muodossa muovi, mikrobilääkkeiden sprinkles. Joka päivä voit olla kiertelemässä tapahtumapaikkaa lasten, isovanhempien, jopa kuuluisuuksien kuten Katy Perryn ja Kardashiansin välillä – se ei saa enää demokraattisempaa. 

VIDEO: Kuinka tehdä Easy Sandwich Ice Cream Cake

 

 

Tässä on viisi hauskempaa tosiasiaa tietää liikenainen, joka ei nuku puhelimella hänen makuuhuoneessa. 

Siirry muotisuunnittelijaan

Hän vain rokottaa ReDonea, äärimmäisen hienoa denim-tarraa, joka palauttaa vintage Levis. 

Nykyinen Lue

Houkutteleva lukija, hän rakastaa saada kirjastokortteja kaupungeissa, joita hän käy. Juuri nyt hänen yöpöytä on Americanah tekijänä Chimamanda Ngozi Adichie ($ 8; amazon.com). 

Suosikki jäätelö

Hän on osittain vaniljaa, mutta rakastaa niin monia muita makuja ja tuotemerkkejä, on mahdotonta määrittää. 

RELATED: Ariana Grande oli super makea päivä Ice Creamin museossa 

Kotikaupunki

Bunn saapuu Lagunan rannalta, samasta kaupungista, josta toinen suosikki nuorista tyttöbossista tulee. Voi olla jotain vedessä …

Aamu-rituaaleja

Aamiainen on syönyt hetken, kun hän herää. Sitten hän puristaa harjoittelussa ja lukee paperin ennen töiden aloittamista. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 55 =

map