Kyllä, Beyoncé todellakin on limonadi-resepti – tässä on miten se tehdään

Jos olet ollut tajuton viimeisten kolmen päivän aikana, Beyoncé julkaisi uuden visuaalisen albuminsa Limsa ja se on aiheuttanut maailmanlaajuisen haureuden. Sen lisäksi, että jokainen kappale on suora tulipalo (emme vakavasti voi lopettaa kuuntelemista “Hold Up”), on yleisesti uskottu, että sanoitukset ja niihin liittyvät videot paljastavat tiiviin suhde draaman Beyn ja Jayn (kahdeksan vuoden aviomiehensä) välillä tietty “Becky”, jolla on “hyvät hiukset”. 

Mutta kun elämän käsissä Beyoncé sitruunat, hän tekee limonadia. Erityisesti hänen isoäitinsä resepti: “Ota yksi pintti vettä, lisää puoli kiloa sokeria, kahdeksan sitruunan mehua, puolikas sitruunan”, opastaa kuningatar B: n välillä kappaleiden välillä. “Kaada vesi yhteen, sitten toiseen useita kertoja. Strain läpi puhdas lautasliina. ” 

RELATED: Katso Beyoncé’s Visual Album Lemonadesta jokainen yksittäinen kuva

Hän jatkaa, “isoäiti. Alkemisti. Sinä käännät kultaa tästä vaikeasta elämästä. Vahvistettu kauneus jäljelle jääneistä asioista. Löytyi paranemista, missä se ei asunut. Otti vastalääkkeen omassa keittiössäsi. Kirottu kirous omalla kädelläsi. Sinä annoit nämä ohjeet tyttärellesi, joka sitten siirsi heidät tyttärelleen. “

Ja nyt siirrämme ne teille, rakas lukija. Alla, koko Beyoncén perheen limonadin resepti.

RELATED: Beyoncé’s Lemonade on valaiseva matkan naisen kautta, ja olen edelleen käärittävä

ainekset

1/2 lb (1 kuppi) sokeria
Puolen sitruunan sekoitus
8 sitruunan mehua

ohjeet

Yhdistä kaikki ainesosat syöttäjään. Siirrä erilliseen syöttäjään. Kaada edestakaisin, kunnes kaikki sekoittuu hyvin. Siivilöi puhtaan lautasliinan läpi ja huuhtele jäällä. Chuck teidän deuces ylös.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 84

map