Kuinka tilata Terveellinen Takeout lähes kaikissa Cuisine

Terveellisen elämän ei tarvitse olla niin kovaa. Se on oikeastaan ​​vain kysymys vaihtaa muutamia huonoja tapoja parempia. Jättäkää viikonloppu viiniä (lasit …)? Varma. Voimme odottaa lauantaihin asti. Ota portaat jokaisen mahdollisuuden mukaan. Ei ole ongelma. Unohda toimitus ja nouto? Odota vain sekunti…

Ei ole, että emme rakasta hyvää, terveellistä kotitekoista ateriaa – me todella teemme – mutta toimitusruoka (etenkin N.Y.C.) on yksinkertaisesti elämäntapa. Kokonainen ateria, joka saapuu kuumaan ja valmis syömään ovellamme alle tunnissa tahansa päivällä tai yöllä, on luksusta, jota emme ole valmiita luopumaan. Mutta jos tilaat merkityt rasvaiset mukavuuden hinnat, sen ei tarvitse olla näin. Nyt on Tilaa terve, uusi sovellus, joka ohjaa meitä parempaan toimitusvalintaan. 

RELATED: 14 ​​Kourtney Kardashian suosikki Pantry Essentials terveellisen syömisen

Sovellus antaa sinulle pääsyn yli 10 000 ravintolaan ja käyttää liikennevalo-luokitusjärjestelmää – vihreä osoittaa terveellisintä, keltainen osoittaa kohtuullisen terveellisen ja punainen osoittaa epäterveellistä – tilaamaan kevyempiä vaihtoehtoja (tai ei!) Tuulta. Se toimii yksinkertaisesti korostamalla eri ruokia värivaihtoehtoineen. Edamame saattaa siis nähdä vihreänä, mutta suosikkimäärän summa -sovelluksesi saattaa pudota keltaiseen tai punaiseen sisällön mukaan.

terve Takeout App Embed
Kohteliaisuus

Ja tiede tukee myös sitä! Pennsylvanian yliopiston Perelman School of Medicine -tutkimuksen mukaan liikennevalo-kalorien etiketit auttavat ruokailijoita syömään vähemmän kaloreita kuin menoja, joissa ei ole lainkaan kaloritietoja.

Olitpa yrittänyt syödä niin puhtaana ja kätevänä kuin mahdollista tai olet mielialalla syödä joka ikinen tunne, joka tuntuu, Tilaa terveellinen ohjaa sinut unelmiesi toimitustilaasi. Syödä!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map