Kuinka tehdä Jeremy Fordin Top Chef-Winning Resepti kotona

Torstai-iltana Jeremy Ford otti kotiinsä Huippukokki 13. kauden jälkeen kovaa viimeistä taistelua Amar Santanaa vastaan. Voittanut lautasensa puolesta Ford loi herkullisen ankanrinnan paahdetuilla maitake-sienillä, savustetulla chilillä, kirnupiimällä ja sitruunalla. Kuvailee hänen ajatusprosessiaan aterian, Ford kertoo Tyylissä, “Pidin ajattelemaan:” Miten voin ottaa proteiinit ja esitellä niitä parhaalla mahdollisella tavalla? “Halusin varmistaa, että olin tekniikka keskittynyt, joten tein hyvin yksinkertaisia ​​asioita, mutta varmistin, että ne olivat hyvin teknisesti terveitä.” 

Luonnollisesti tämä ei tullut ilman sen haasteita. “Kaikkein haastavin osa minulle ankanrinnasta ei ollut vain lihan kypsentäminen täydellisesti, vaan varmistaen, että kaikki mausteet ja kastikkeet, jotka tein korostaakseni ankasta, olivat täysin kuulleet ja täydellinen lämpötila”, Ford sanoo. 

RELATED: Tämä yksinkertainen resepti muuttaa nauriit herkulliseen ruokaan

Tunne inspiroi? Voit itse tehdä astian sovittamisen omassa keittiössäsi. Huippukokki yhteistyössä Blue Apron -yrityksen kanssa, joka toimittaa reseptejä ja täydellisiä ainesosia kotiovellesi, jotta Fordin ensiluokkainen ruokalaji vaihtuu kodin kokkeja varten kaikkialla. Rekisteröidy tästä erikoisversioesityksestä Sininen esiliina tai kokeile alla olevaa reseptiä. 

TK's Top Chef-Winning Recipe Lead
Sininen esiliina

Paahdettua kanaa ja sekoitteita

palvelee 2

ainekset

2 luullista, ihonalaista kanaa reidet
6 oz sekoitettuja sieniä (tämä resepti vaatii maitakea ja creminiä)
1 joukko collard greens
1 napa oranssi
1 nippu rosmariinia
2 rkl crème fraîche
2 rkl sherry-etikkaa
1 chipotle-pippuria adobokastikkeessa

RELATED: Timo Weilandin uudistettu studio antaa meille suuren sisustussuunnittelun Inspo

ohjeet

1. Ainesosien valmistelu: Kuumenna uuni 475 ° F: seen. Pese ja kuivaa tuoreet tuotteet. Valitse rosmariini pois varret; hävitä varret. Purista maitake-sieniä pureviin mittoihin. Quarter cremini sienet. Irrota ja hylkää kollard vihreät varret; ohut viipale. Kuorinta käyttäen irrota oranssinen kuori, välttäen valkoisen särmäyksen; jauheliha
kuori saada 2 tl purukumia (tai käytä zester). Irrota ja heitä pois; pieni noppaa oranssi, hylkää kaikki siemenet. Hienonnettu chippi-pippuri; pese kätesi huolellisesti.

2. Rosmariumin paistamiseen: Suuressa pannussa lämmitä ohut kerros öljyä keskipitkällä kuumaksi. Lisää rosmariini ja keitä, sekoittaen ajoittain, 30 sekuntia 1 minuuttiin tai kunnes rapea ja tuoksuva. Sammuta lämpö. Siirrä paistettua rosmariinia varovasti paperipyyhkeellä päällystettyyn levyyn, jolloin öljy säilyy pannussa.

3. Kanaa ja sieniä kypsennä: Pyyhi kana kuivaksi paperipyyhkeillä. kausi suolalla ja pippurilla kummallakin puolella. Lämmitä varattu öljyn pannu keskisuurella korkealla kuumaksi. Lisää maustettu kana, ihon puolet alas; kypsennä 6 – 8 minuuttia ensimmäisellä puolella tai kunnes ruskistetaan. Siirrä ihon puolet ylöspäin levytasolle, jolloin kaikki ruskeat bitit (tai fondit) jäävät uunin pannuun. Aseta sienet levytasolle. suihkutetaan oliiviöljyllä. Paahda 22 – 24 minuuttia tai kunnes kanaa kypsennetään ja sienet ruskeat ja rapeat. Poista uunista.

4. Keitettyjen viheriöiden kypsennys: Kun kana ja sienet on paahdettu noin 15 minuutin ajan, varo varovasti pois ylimääräinen öljy varaston varastosta. lämmitä keskikokoisella kuumalla. Lisää vihreät vihannekset, appelsiini, puolet appelsiinista ja 1/4 kupillinen vettä. kausi suolalla ja pippurilla. Kypsennä, sekoittamalla toisinaan 4-6 minuuttia tai kunnes viheriöt ovat kastuneet ja vesi on kypsennetty. Siirrä kulhoon ja varoita lämpimässä paikassa, jätä jäljelle jäänyt kahvipannu.

5. Lautasen kastikkeen tekeminen: Kun kana ja sienet jatkavat paistettua, varaston varastossa, lisää etikka, puolet crème fraîche, 1/4 kupillinen vettä ja niin paljon chipsotlepippuria kuin haluat. kuten riippuen kuinka mausteinen haluat lautasen olevan; kausi suolalla ja pippurilla. Kypsennä keskikokoisella, sekoittamalla usein ja kaavittele kauniita, 2-3 minuuttia tai kunnes tilavuus on hieman pienempi. Poista lämpöä ja kaada mausta suolalla ja pippurilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − 60 =

map