Kuinka heittää lapsesi syntymäpäiväjuhlat kuin Celebrity-äiti

Teema
Kim Kardashian / Instagram

Alyssa Shelasky

02.11.2017 klo 17:45

Sallikaa minun laskea tapoja, joista olen tullut vanhemmaksi, jota en koskaan uskonut olevan: (1) lahjoitan tyttäreni, Hazel, mansikanlippuroilla, joskus mansikka-nilkkakoruilla, jotka kastetaan suklaavalmisteihin. (2) Annan hänen katsella Disney-elokuvia, jotta voin syödä sushia ja työskennellä ja työllä tarkoitan verkkokauppaa. (3) Puhun esikouluista ja kirjastosta, kuten jos he ovat intensiivisiä kansainvälisiä asioita. (4) Rakastan äitini ystäviä, äitini farkkoja ja äiti-mehua (wink).

Joten ilmeisesti päädyin kilpailukykyiseen Syntymäpäiväpeliin. Koska, FUN. Mutta kun (5) alkoi seurata lähes kaikkia Instagramissa syntyneitä Hollywood-äitiä, koska Hazel oli syntynyt, etsin jotain vähemmän sukulaisen brunssia ja enemmän Chrissy Teigenin, joka rakensi eläintarhan puoluetta takapihallaan Lunalle. Celebrity moms: He voivat olla aivan kuin me, mutta heidän lastensa juhlallisuutensa näyttävät olevan eri stratosfäärissä.

Hazelin toista syntymäpäivää kohden kutsuin 60 ihmistä pieneen Brooklynin asuntoon, ja muutaman viikon ajan, kunnes iso 2, alkoi suunnitella. Tarvitsimme luovia, loistavia, isoja ideoita. Niinpä kanavoin Gwen Stefani ja Gwyneth Paltrow ja Jessica Alba – ja mitä tarkoitan kanavoimalla, olen varastanut kaikki heidän puolueen temppunsa ja löytänyt budjetoidun näkökulman. “Hazelfest” oli osuma! Hän ja hänen ystävänsä tanssivat ja laulivat ja saivat typeriä ja sotkuisia, eikä kenelläkään ollut sulavaa (mukaan lukien minua!). Seuraa minua. Tarkastele löytöjäni. Tässä on, miten heittää lapsen syntymäpäiväjuhlat, joka ei ole mikään perusta.

RELATED: Fergie paljastaa hänen suloisen Halloween-pukunsa Son Axl-ja puhuu Swiping jälkeen Josh

VIDEO: Penelope Disickin viidennen syntymäpäiväjuhlat olivat liian söpöjä sanalle

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 70

map