Khloé Kardashian paljastaa hänen perustavansa innoissaan stressitilanteessa

Khloe Kardashian Favorite Lingerie Lead
Cindy Ord / Getty Images for Allergan

Alexis Bennett

16.8.2017 klo 17.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Hyvien amerikkalaisten juoksuistuntojen välillä, jotka kuvaavat Pidä kiinni Kardashian kanssa, ja kovaa kuntosalilla, Khloé Kardashianin aikataulu on aina hillo täynnä. Mutta hän ei anna hänen kiireisen tehtävälistansa stressiä häntä ulos. Kardashian pysyy viileänä, rauhallisena ja keräämällä aikaa rentoutumiseen. Ei, ei kylpylässä tai ulkouimaisessa hotellissa. Mutta hänen suosikki paikka rentoutua on todella takapihallaan.

“Omat ulkotilat ovat pyhäkköni”, Kardashian selittää hänen app ja verkkosivuilla. “Yksi suosituimmista asioistani – etenkin pitkän päivän lopussa – on istua ulkona ja heijastaa. Se antaa minulle todella paljon rauhaa ja auttaa rentoutumaan ja stressaamaan, mikä on niin tärkeää.”

Se auttaa varmasti, kun asut upeassa kartanossa, jota ympäröivät kauniit asiat. Mutta jotkut Kardashianin tarpeellisista takapihoilla ovat todella edullisia. “Minulle viiden keskeisen ainesosan hyvälle takapihalle ovat lyhdyt, tyynyt, merkkijono, suihkulähde ja jonkinlainen palotilanne”, Kardashian sanoo. Vaikka sinulla ei ole takapihalla, voit silti sisustaa kodin sisällä olevaa osaa joidenkin Kardashianin rauhoittavista ideoista.

VIDEO: Katso Khloé Kardashianin hullun kauneuden muunnosta

 

Katso muutamia rauhoittavia suosituksia alla, ja jatka Kardashian verkkosivustolle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map