Kaikki mitä sinun tarvitsee luoda Ultra Chill Zen Space

TK
Kohteliaisuus

Lindsay Dolak

31.3.2017 klo 8.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Se on villi maailma siellä nyt ja se näyttää löytävän rauhallisuutta ja rentoutumista paitsi välttämättömämpää, mutta vaikeampaa. Lyhennetään työpaikkamme lopettamista ja siirtymistä syrjäiselle saarelle Balin rannoilla, yritämme kovasti pitää viileä ja rauhallinen, kun käsittelemme jokapäiväisen elämän stressiä ja ahdistuksia. Joskus kuitenkin tarvitset vain paeta.

WATCH: Vaihe Leonardo DiCaprion Eco-Conscious Home -ominaisuuteen

 

Koska meillä ei aina ole mahdollisuutta rentoutua rentoutumispaikassa tai viettää aikaa suosikkialtaillamme, tuoko woosah suoraan kotiisi. Se on helpompaa kuin se kuulostaa sisällyttävän zen-periaatteita meidän sisustukseen ja koristeluun. Olemme pyöristetty muutamia tuotteita, joita voit helposti lisätä omakustanne luomaan tilaa, jonka haluat todella käyttää. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 93

map