InStyle tarkistaa Out: N.Y.C: n uusimman kasvisruokavalio, Nix

Kun ajatat kasvissyöjä-ruokaa, ovat ensimmäiset ruokia, jotka tulevat mieleen pikkutulevat salaatit, typerä quinoa ja tylsät kasvikset?

Jos näin on, et ole yksin. Itse asiassa, olen usein rakkaudella viitannut tällaiseen hintaan “kani ruokana”, vaikka se maksoi 80 prosenttia ruokavaliostani. Ja sitten olin illallinen Nixissä, ja esipainetut käsitykset kasvisravinnosta lensi suoraan ikkunasta.

ei käy Review
Stephen Johnson

Nix, joka sijaitsee N.Y.C: n Union Square -alueella, on uusin ravintola, joka on keittiömestarin John Fraser, suosittu ravintoloista Narcissa ja Dovetail. Vaikuttava menu, joka on jaettu alakategorioihin “First Order”, “Lighter” ja “Bolder”, on kauniisti pinnoitettuja ruokia (joista monet ovat vegaanisia ja valmistettu Union Square Greenmarketin ainesosista). ruokia ja kulttuureja.

Ota esimerkiksi kultainen, ruohomainen Tandoor-leipä, jossa on paksut Välimeren leviämiset, kuten labneh, maustettu munakoiso ja kotitekoinen hummus. Seuraa sitä Cantonese-innoittamana kukkakaali tempura kääritty tyynyn höyrytetyt pullot, tai shiitake “cacio e pepe” lepää maljan salsify ja perintölupaa polenta – rikas ja kermainen ode Italiaan.

RELATED: Sweeten Up kevään saapuminen tämän Strawberry Tart Resepti

ei käy Review
Stephen Johnson

Yhtään dekadentti on myös Yukonin perunapalattu leipä, lautasen, joka jo jo nimeää itseään ympäri kaupunkia. Pöyheä, rapea luomus on täynnä hapankermaa, valkoista cheddaria, ajeltavaa kermavaahtoa, retiisiraakeria ja pieniä broccoli-floretteja. Se on tyylikäs versio klassisesta karnevaalikana kakusta ja maistuu aivan syntisenä.

ei käy Review
Stephen Johnson

Pestä kaikki alas, tilaa yksi Nixin innovatiivisista cocktaileista (kuten Valentine, tehty Marcona-mantelimaidolla, tuoretuoreella ja sake) tai kotitekoisilla virvoitusjuomilla, jotka tulevat erilaisiin kiehtovimpiin makuihin, kuten luumu ja viisi mausteista, porkkanasta ja sahrami, karhunvatukka ja kataja.

RELATED: Kukkakaali kiinnostaa tämän Charred Salad -reseptin ansiosta

Minun piti pakata jälkiruoka huomioon minun paistettua leipää liiallisuuden, mutta pari istuu vieressäni oli vaativaa, että palaan vegaani suklaa muste kakku. Ja niin minä tahdon.

ei käy Review
Stephen Johnson

Riippumatta siitä, etsitkö huipputason kasvisruokaa tai yksinkertaisesti herkullista ateriaa, Nix on pakko käydä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map