Holiday Candle Tämä InStyle-editori Swears By

Tis kauden juhlat, yllin kyllin. Ei ole väliä, minne mennä, on vaikea olla liikahtamatta kaiken ilon, ja en voi olla myöntää, että rakastan sitä – kaikki. Olen aina ensimmäistä kertaa saada joulukuusi toisen kerran, kun he ovat käytettävissä vuosittain ja löytävät itseni Frank Sinatran joululahjalla toistuvasti, kun joulukuun kuukausi etenee. Mutta yksi tämän vuoden suosituimmista suosikeistani on temaattisia tuoksuvia kynttilöitä, jotka täyttävät myymälät. minä rakastan niitä niin paljon, että ostan vähintään kymmenkunta ennen loman päättymistä, joten minulla on tarpeeksi aikaa viettää minut ympäri vuoden.

Suosikkini? Pesä. En yksinkertaisesti saa tarpeeksi Birchwood Pine -mallistoa. Majesteettisen talvimetsän tuoksu luodaan sekoittamalla valkoista mäntyä, kuusen balsamia ja koivupuu runsaan muskin ja meripihkan pohjaan. AKA, se täyttää tilasi juuri leikattujen joulukuusien tuoksulla. Ei vain he tekevät hämmästyttäviä lahjoja (jos minulla on tarpeeksi vahva hetki, jossa olen valmis antamaan yhden, se on), mutta he tuovat niin kaunis ja nostalginen aromi asuntooni, että se on tullut olennainen osa minun lomani. My go-to on aina 3-kynttiläinen kynttilä (21.2 oz, 64 dollaria), mutta äskettäin löysin Liquidless Diffuser, joka sisältää 5 tuoksuista sauvat näytetään upea kultainen metallipohja, joka on nyt ansainnut pysyvän paikan minun eteinen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 12

map