Vaikka Westminster Abbey ei valitettavasti ole käytettävissä, voit silti lisätä herkullista herkkua suurelle päivälle, jossa on täsmällinen kopio kahdeksankertaisesta kakusta William ja Kate. Lisäksi Fiona Cairns, joka loi alkuperäisen vuonna 2011, leipoo sen puolestasi. Cairns, joka on tarjonnut Royal Wedding replica kakkuja asiakkaille niin kaukana kuin Japani, on joukko julkkisasiakkaita, mukaan lukien Paul McCartney, jolle hän tekee vuosittain joulukakun.

Kate ja William käyttivät perinteistä englantilaista reseptiä yhdistelemällä kuivattuja hedelmiä yön yli ranskalaiseen brandyyn, jossa oli saksanpähkinät, kirsikat, raastetut sitrushedelmät ja tietysti vapaamuotoiset munat ja jauhot. Jäätymiseen sisältyi 17 kukkia, jotka morsian valitsivat erilaisille merkityksilleen, kuten Lily of the Valley, joka symboloi makeutta ja nöyryyttä sekä Britannian neljä kansallista kukkia: Englannin ruusu, Walesin narsissit, Skotlannin Thistle ja Northern) Irish Shamrock.

RELATED: Kate Middletonin mieleisimmät asut koskaan!

Fiona Cairns (R) and her staff put the f
JOHN STILLWELL / AFP / Getty Kuvat

Cairns käytti vaikeaa putkistettua jumittumistekniikkaa monimutkaisiin yksityiskohtiin, kuten ristikkotyöhön, rullauksiin, kuoreihin ja makuihin (motiivi Middleton-perhepiirissä) sekä kopioimalla Kate Sarah Burtonin suunnitellun pukeutumisen. Se kesti kuusi ihmistä kolmesta päivästä vain kokoamaan korkean yli kolmen metrin korkean kaksoiskakku ja painoi 220 lbs.

Voit myös tilata pienemmän 5-tieriversion Cairnin kakusta 3000 dollaria. Ja jos et ole oikeastaan ​​naimisissa, mutta haluat silti osallistua kakun kokemukseen, Julienin Huutokaupat Beverly Hillsissa 27. kesäkuuta, jolloin sen odotetaan noutavan noin 700 dollaria, on viipale esittelytilassa. Myös samassa myyntitapahtumassa ylös tai nappaan tulee leipä prinssi Charles ja prinsessa Diana häät kakku vuodesta 1981 (ei suositella kulutukseen), jonka odotetaan hakevan 1,850 dollaria. Nyt kun Todella ottaa kakun!

Liittyvät: Go Naked! 10 Upeita höytyjä kakkuja kuin Angelina Jolie’s