Get In The Fall -moodi näillä 7 Yummy Pumpkin-flavored Foods -tuotteilla

kurpitsat
Getty

Tessa Trudeau

22. syyskuuta 2017 klo 10.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Vaikka olemme aina surullisia nähdessämme kesän, olemme yhtä innoissamme, kun lasku saapuu vuosittain. Ja tänään, syyskuu 22, joka virallisesti merkitsee uuden kauden alkua, voimme vihdoinkin täysin omaksua kaikki suuret asiat, jotka tällä kertaa vuodesta on tarjottavanaan.

Mukava villapaita-sää, monet tulevat vapaapäivät ja kausiluonteiset elokuvat, jotka pelataan televisiossa vuosittain (katsot sinua, Hokkuspokkus) ovat kaikki sellaisia, jotka tekevät meistä tervetulleiksi kauden muutoksiin avoimilla aseilla. Toinen syy, jota rakastamme on, johtuu siitä, että kaikki nähtävästi muuttuu kurpitsa makuiksi – vakavasti, voit jopa löytää kurpitsan maustetta.

VIDEO: 5 Edullinen syksyn toiminta

Jos olet niin suuri kuin kaikki kurpitsa, niin haluat lukea alla olevan luettelon 7 eri ruokaa ja juomaa suosituimmasta kauden mausta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map