Emily Current ja Meritt Elliottin suosikki kodin sisustuskappaleet voivat nyt olla sinun

Raidat ja messinki ja indigo, oh my! Chairish, tyylikkäiden vintage- ja esihyödykkeiden kalusteiden online-markkinapaikka on tehnyt yhteistyötä Emily Current ja Meritt Elliott of Emily & Meritt, suunnittelijat ja tastemakers, jotka perustivat ja sitten siirtyivät denim-tuotemerkistä Current / Elliott, a upea kauneudenhoito. Nykyään saatavilla oleva kokoelma sisältää yli 100 kodinartikkelia, jotka parin mielestä edustavat makua ja esteettisyyttä. Heidän poikaset alkavat 22 dollaria ja ovat täynnä eläin objet d’art, graafisia mattoja ja typografista taidetta.

Emily & Meritt - Embed 1
Kohteliaisuus

Duo valitsi aksentteja, jotka herättävät amerikkalaista viehätystä ja nuorekasta uteliaisuutta, ja jokaisella tuotteella on oma tarinansa kertoa. Sen lisäksi, että heidän uusi nimensä The Great, Current ja Elliott myös tyyliin kuuluisia julkkiksia, kuten Emma Roberts ja Jessica Alba punaisten mattojen tapahtumiin, ja luo kauniisti hölynpelevä Emily & Merittin kokoelma PB Teenille, josta löydät polka-pisteitä ja kissa-innoittamana loungewear.

Emily & Meritt - Embed 2
Kohteliaisuus

RELATED: Miksi me olemme pakotettuja nykyiseen / Elliottin uusi L.A. Store

Kaksi suuntautuu kohti klassisia kohteita, joilla on odottamaton elementti niille. Näet tämän typerä omena catchall kirsikka aluksella miniatyyri bowtie ja messinki top hat pullonavaaja. He rakastavat myös hyvää eläinten hahmoa huomauttaen, että söpöt olennot herättävät aina hymyn. Emme tiedä sinusta, mutta näytöt (ja lompakot) ovat valmiina.

Emily & Meritt - Embed 3
Kohteliaisuus
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − 36 =

map