Chillhousen, N.Y.C: n New Cafe-Spa Hybridin löytäminen

Kylpylöiden ongelma monille kiireisille ja vilkkaille New Yorkin kansalaisille on vetoomus monille muille: laajennettu rentoutuminen. Ajatus kuolleiden pysäyttämisestä missä tahansa päivässä, viikossa tai viikonloppuna Oleskella on stressaavaa, mahdollisesti ahdistusta aiheuttavaa. Tietenkään emme tarkoita jäähdytystä aamun meditaation suorittamisessa tai kylpytynnyrissä. Ei, sellainen kylmä, jota me kaikki kaipaamme ja tarvitsemme. Tarkoitamme kylpylähäihdytystä. Se laittaa puhelimesi sisään-lukituksen-slip-in-brodeerattu-viitta-ja-disconnect-on-hours-on-end-in-tila-rentoutua tasolle chill. Lyhyt munivien nukkuminen nopeasta hieronnasta kyseenalaisella keskustapaikalla ilman näkyviä ulkoasumerkkejä, ei ole olemassa hyvää keskipitkällä alhaisen kylpyläpalvelun ja yläluokan kokemusten keskellä. Tähän asti.

“Sitoutuminen kylpylään kahden tunnin ajan ilman puhelinta korosti minua”, kertoo Chillhousen perustaja Cyndi Ramirez, New Yorkin ensimmäinen yhden luukun kahviloiden kylpyläpaikka Lower East Side -alueella. Ramirez, joka on myös Taste The Stylein ja kumppanin Den Hospitalityn perustaja, kertoo, että Chillhousen ajatus, joka paljastuu “keskustan paeta kaupunkilaisille, jotka etsivät nykyaikaista polkuja rentoutumiseen”, syntyi, kun hän huomasi hämmästyttävän aukon marketti.

“Mieheni ja minä tarvitsimme hierontoja ja keskustelimme vaihtoehdoistamme eri paikoissa, kun ymmärsimme, että se on joko erittäin kallis tai erittäin alhainen”, hän sanoo, ja mainitsee, että tällaiset yhteiset kohteet ovat miehille, ja ne viittaavat Blind Barberiin. on yhtä paljon juomavettä kuin kalamassa.

VIDEO: 5 ihon hoitoa, jota dermatologit pitävät tarpeettomina

 

Joten hän lähti lähelle tätä aukkoa. Tuloksena on loistava aukko, jossa on kauniisti yksinkertainen sisustus, joka pakottaa sinut hengittämään täysin tuoretta ilmaa tultaessa. Chillhouse, siinä erittäin kurttuissa, liian instagrammable käytös, fyysisesti kehottaa sinua rentoutumaan jopa ennen kuin olet kirjautunut nimesi. Tai nimitykset.

Varaaminen useammalla kuin yhdellä palvelulla tuntuu kannattavalta kohtelulta, eikä huomattavaa taloudellista taakkaa. Ja se on tahallinen komponentti Chillhouse, sanoo Ramirez.

“En ole tyyppiä, jolla puhaltaa 200 dollaria hieronnasta”, hän selittää. “Se korostaa minua ajattelemalla, että minun on käytettävä niin paljon rahaa saadakseni vähän rentoutumista korjata.”

Chillhouse - Embed 1
chillhousenyc / Instagram

Kylpylävalikot heijastavat tätä asennetta. Chillhouse tarjoaa kynsien ja kehon palveluja, jotka kaikki täyttävät tai alittavat tavanomaiset hinnat. Hierotukset, kuten “Chill Pill”, “Invigorate” ja “Hangover Cure”, ylittävät 99 dollaria (80 minuuttia) ja kallein manikyyri (täysi geeli, jossa on tarkka naulataide). Teemana on myös se, että on tärkeää etsiä aikaa kaventamaan laadukasta R & R: tä työn ja henkilökohtaisten velvoitteiden keskellä, palvelut ovat myös tehokkaita. Takaa-aikaiset tapaamiset pisin hieronta-ajaksi ja geeli-manikyyri, joiden muotoilu ulottui hieman yli kaksi tuntia. Ja niille, jotka etsivät lounastausaikaista palvelua, 25 minuutin hieronta keskittyy erityisiin tarpeisiin. Mutta älä usko, että tunnet kiihkeästi.

Chillhousen avoin konsepti, tuulinen ilmapiiri toimii arkkitehtonisena kylmäpilliona. Musiikki, houkutteleva sekoitus vaihtoehtoisesta, viritettävästä sähköisestä ja kevyestä R & B: stä, tulee Ramirezin luomasta soittolistasta, jonka DJ-ystäväsi ovat säännöllisesti ehdottaneet (“huutaen heille varmasti”) ja on tervetullut korvaava luonto ääniä ja rauhoittavia harppuyhtyeitä, joita tavallisesti käytetään perinteisissä kylpylöissä. Ainoa melu Chillhousessa on löysä, vaalea keskustelu eri naisista, jotka nauttivat juurikkaiden chata-salaattia tai talon viinejä (ne tarjoavat myös perinteisempää kahvia, siideriä ja olutta sekä erilaisia ​​teeleitä), kun he tekevät yhteistyötä kynsien nimien aikana tai joka sisältää trendikkäitä löytöjä Sakarasta, Little Barn Apothecaryista, Sunday Soulista ja Boy Smellsistä..

Chillhouse - Embed 2
chillhousenyc / Instagram

Chillhouse lupaa houkutella joitain säännöllisiä ja jalkaisia ​​liikennevälineitä, jotka pysähtyivät katsomassa ikkunoihin tai tarjoutuakseen innostuneelle silmäykselle ohi kulkevan. Ja Ramirez ja tiimi ovat valmiita tulevaisuuteen, kun he aikovat pian laajentaa jäsenyysohjelmaansa ja tulevaisuudessa myös sellaisten tuotteiden, jotka lupaavat olla hyvin hiljaa.

Chillhouse; 149 Essex Street, New York, N.Y .; 646.678.3501. Auki maanantaista perjantaihin klo 8.00-20.00; Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 85

map