Brooklyn Nine-Nine’s Terry Crews suunnittelee mitä?

Terry Crews voi tunnetuksi huono-hilpeäksi kersanttina Terry Jeffordsin huvittavalta tv-sarjasta Brooklyn yhdeksän yhdeksän, tai kallistettu bootcamp-opettaja osuma-liukumalla bridesmaids, mutta tiesitkö, että tämä mies voi piirtää? Ennen Crewsin toimivaa uraa nousi, hän aikoi mennä animaatioteollisuuteen ja hänellä oli myös oma salkku Disneyin näyttävälle studiolle. Onneksi Hollywood kutsuttiin ensin ja nyt me kaikki saamme nauttia katsomasta häntä liikuttamaan hänen koomisen lihaksiaan (ei saa sekoittaa hänen todellisiin lihastensa, jotka ovat myös varsin vaikuttavia) säännöllisesti. Mutta Crews ei koskaan päästä irti taiteensa intohimosta ja Bernhardt Designin presidentin ja luovan johtajan Jerry Hellingin mahdollisesta kohtaamisesta suunniteltiin näyttelijä, joka suunnitteli oman huonekalusarjansa huippuluokan huonekalujen etikettiin. 

frotee Crews Furniture - Embed 1
Bernhardt Designin ystävällisyys

Tämän viikon ICFF: llä (International Contemporary Furniture Fair) esittelemä nelikappaleinen rivi, jonka voimme sanoa, on se, että se on paljon tyylikkäämpi kuin odotimme. Ibis-sohva, Aire-penkit ja Float-kahvi ja päätypöydät ovat minimalistisen unelma, kun taas epätavallinen istuin- ja pöydänyhdistelmä, jota kutsutaan Lilypadiksi, on myös odotettavissa oleva kierre-kirjaimellisesti. Istuin pyörii 360 astetta. 

frotee Crews Furniture - Embed 2
Bernhardt Designin ystävällisyys

Joten mikä innostaa tätä ihastuttavaa kokoelmaa? Annamme näyttelijän kertoa sinulle itse. Lue niin kuin näyttelijän aivot alla.

VIDEO: Viimeinen asia Amy Schumer osti

 

Terry Crews: Tämä on Terry Crewsin kokoelma. Olen niin pumpattava!

InStyle: En aio valehdella, olen hieman yllättynyt. 

TC: Kiitos – haluan rehellisyyttä!

IS: Se on hyvin pehmeää ja ihanaa.

TC: Se tuntuu sisäpuolelta. Kun ihmiset kuulivat “Terry Crews Collection”, he odottivat painoja ja isoja lihaksia. Tai iso musta sohva. Iso musta sohva on mitä jokainen urheilija ostaa ensimmäisenä huonekaluna. Mutta olen kuvittaja. Maalasin ja piirrän – he jopa lisäsivät sen hahmoni Brooklyn Nine-Nine – ja tarvitsen tarinan. 

IS: Voitko kehittää?

TC: Kun saan tilaisuuden tehdä niin, olin kuin, kaikki käyttävät Eurooppaa esteettisiksi, ja sanoin, että tarvitsen uuden tarinan. Sitten aloin fantasisoida ja ajatella, mitä jos muinainen Egypti oli hallitseva [suunnittelu] kulttuuri tänään, eikä se koskenut Eurooppaa. Se oli noin egyptiläistä. Ja sitten tarina alkoi tapahtua. Joten saan kirjoja hieroglyfeistä ja näin sohva tuli koska. Se perustuu pyhäin ibis-tyyppeihin. Pidin näkemästä tätä kuvaa linnusta, jossa nämä siivet olivat venytettyjä ja olin sellainen, että se olisi hieno sohva. 

SAMANKALTAISET Brooklyn yhdeksän yhdeksän‘S Chelsea Peretti kertoo, miksi se on niin freakin’ vaikea Stand-Up Comedian valita asu

IS: Entä tämä sohvapöytä ja tuoli tilanne? 

TC: Tein saman asian lily padilla. Kuvittele, että olet Nile-joella ja siellä on lilja-tyynyjä ja sammakoita ja hyönteisiä hyppäävät padista padille. Katselin hieroglyfejä, ja siellä on egyptiläinen taivas jumala nimeltä Horace ja hän on aina kuvattu istuu sininen vesililja. Ja minä kävin pyhä lehmä, se olisi täydellinen ihmisille. Niinpä alitajuisesti sinusta tulee jumala, kun istut lily pad. 

IS: Mikä oli yllättävää koko prosessista? 

TC: Huonekalujen psykologinen näkökulma. Kun katsot liljaa, aluksi oli jalat menevän suoraan, mutta psykologisesti se ei tuntunut tasaiselta. Joten istuisit sen päälle ja olisit varovainen ja pidät, en halua, että se kallistuu. Ja ajattelin, että minun jumalani meidän on muutettava tätä. Joten kumartuimme jalat antaaksemme sinulle psykologisen kestävyyden. 

IS: Ja tämä on, mitä kotisi näyttää? 

Taloni on lapsiystävällinen. Minulla on 5 lasta. Viisi. Ja iso vauva. Sinun täytyy oppia olemaan rakastamaan sitä maljakoita niin paljon. Jos olisin liian kiva, olisin hullu. Joten sanoisin taloni on tarpeeksi hyvä, että sinulla on pizzaa siihen. Mutta minulla on toimisto, joka on kaikki huippuluokan, keskellä 30. kerroksessa, ja se on kiva. Italialaiset kattokruunut ja kaikki, jotka ovat erittäin mukavia. Ja minä pidin jokaisen kirjan. Minulla on kirjaimellisesti koko kirjasto taidetta, huonekaluja, elokuvia, muotoilua, animaatiota, kaikki tavarat. Se on minun pako. 

Jos haluat saada Crews-hyväksytyn huonekalun itsellesi, voit tilata sen osoitteessa bernhardtdesign.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 + = 34

map