Barack Obaman aikaisempi poliisijohtaja työ-elämän tasapainon löytämisessä

Muutamia kohtauksia:

  • Sydänsärky, ikkuna rullattu, ajokortti ja rekisteröinti ankarasti pomppia kädessä. Tämä oli toinen kerta eräänä päivänä, kun löysin itseni vetäytyvän Florida Turnpiken varaan, joka odotti puolustajan väistämätöntä lippua. Selitin, että yritin päästä eteenpäin presidentinvaihdokseni työstäni, ja ajattelu rehellisyydestä saattaa aiheuttaa myötätuntoisen vastauksen. Sen sijaan minua pahoitteli minun nopeuteni ja keltainen paperiarkki siirrettiin ikkunan sisään, kun minulle kerrottiin olevan hyvä päivä.
  • Pizza, pasta, pakatut evästeet, PB & Js, sirut, munkkeja, Pop-Tarts. Ei ole juurikaan aikaa tai tilaisuutta syödä mietteliään jatkuvilla matkoilla ja vaatimuksella aina ottaa silmät kenen kanssa olet ollut henkilökunta – siitä hetkestä lähtien, kun he heräsivät, kunnes heidän päänsä osui tyynyyn. Kun ruoka oli käytettävissä, nämä henkilökunta laskeutuisivat sen päälle kuin heinäsirkka, sitten nopeasti hajottavat noin viiden minuutin kuluttua epäterveellisestä ruoasta. On mahdotonta syödä johdonmukaisesti, ainakaan ravitsevasti.
  • Toinen päivä, toinen mini-erittely. Olin vetäytynyt jonnekin autiomaan valtatielle, hyppäämällä hyökkäävästi ohjauspyörään, tällä kertaa ilman toista autoa silmissä. Paine kohdistui pääni sisälle, stressa niin käsittämättömän, että ajattelin räjähtävän. Viimeisten kuuden viikon aikana olin menettänyt setäni haiman syöpään, sitten menin isoisäni sydänkohtaukseen. Olin osallistuin hautajaisiin, lähetin huutomerkin yhteen, ja molemmilla kerroilla palasin toimistossa 72 tunnin kuluessa. Liian kiireinen käsitellä mitä tapahtui, kun se tapahtui, rupasin 41 päivää myöhemmin, yksin, tiellä.

Nämä olivat muistoja – haasteet, joita olin kohdannut vuoden 2008 presidentinvaalikampanjan aikana – jotka kulkivat pääni läpi neljä vuotta myöhemmin, kun työskentelin halusinko hyväksyä Florida Policy Directorin aseman presidentti Obaman vuoden 2012 uudelleenvalinnalle. Sen jälkeen, kun oli toiminut Obaman ensimmäisen kampanjan poliittisena strategiana, olin asettunut Pentagonin työhön, jonka minun pitäisi jättää toiselle kampanjan kierrokselle. Lisäksi tein kovasti töitä palauttaa, korjata mieleni ja keho viimeisistä vaaleista. Olin järkyttynyt palata takaisin toisen “maratonin taisteluun” Wild Westiin.

RELATED: 12 Barack Obaman Sweetest Moments kanssa First Lady Michelle Obama

Monien pohdintojen jälkeen päätin hyväksyä uuden kampanja-aseman – mutta vasta sen jälkeen, kun olen antanut lupauksen itselleni, että mitä tahansa työtä heittäytyessäni, pidän kiinni päivittäisestä rutiinistani, joka asettaa hyvinvointeni ensisijaiseksi numeroksi. Vuosien kokeilun ja erehdyksen jälkeen olin vihdoin hahmotellut “erikoiskastikkeen” terveen ja tasapainoisen elämän elämää varten, ja olin päättänyt olla antamatta uusien sitoumusten ja velvollisuuksien häiritä tai sabotoida.

Ollakseni rehellinen, en ryhtynyt tervehdyttämään terveyteni ja tapoja heti vuoden 2008 kampanjan päättymisen jälkeen. Mutta vuonna 2010 minulle ei voitu määritellä minkäänlaista epäselvää, ja sain “vaunuun”: liityin kuntosaliin, muutin täysin nukkumistottumuksia ja luotiin tiukka itsehoitosuunnitelma, johon sisältyi terveelliseen ruoanvalmistukseen, ateriasuunnitteluun ja suunnitellut stressihälytys. Jos jotain ei sovi uuteen suunnitelmaan, en tehnyt sitä.

RELATED: Barack ja Michelle Obama vielä kirjoittaa vastauksia White House Fan Mail

Oma itse luonut ohjelma ei ole (eikä ole) erityisen vallankumouksellinen, ja kuka tahansa, jolla on ohimenevä perehtyneisyys kasvavaan hyvinvointiliikkeeseen, tunnistaa askeleeni. Mutta nämä käsitteet ovat tuttuja meille, koska kun ne toteutetaan oikein, ne toimivat! Kyse on hallitsemasta neljää aluetta – ajanhallinta, kunto, ruoka ja unta – mikä antoi minulle mahdollisuuden mukauttaa ammatillista ja henkilökohtaista elämääni, löytää omat voimavarani stressin edessä.

Itse olen itse suunnitellut ja käyttänyt itse suunnitelmani, mutta sisällytin myös joitain työkaluja siihen, miten hoitin tiimini ja päivittäisiin käytäntöihin henkilöstön kanssa. Esitin esimerkiksi hieronterapeutin, vaativat terveellistä ja tasapainoista ruokaa ja yleensä varmistin, että ihmiset, jotka onnistuin, pystyivät tekemään korkeimmillaan kykynsä pitkään aikaan.

Käsittelin treeniäni, terveellisen aterian suunnittelun, riittävän unen ja dekompressiotaikaa raudanvalmistetuina sitoumuksina itselleni. Minulla oli joka päivä tarkistuslista hyvinvointitavoitteita, jotka vaadin täydentämään ja jotka usein merkitsivät luovuutta ja hieman häpeämätöntä … kuten silloin, kun kaikki pizzat pizzaa ja pyydän salaattia. Mutta tiedätkö mitä? Se toimi.

VIDEO: 11 hetkiä, jotka osoittavat, että presidentti Obama on Absoluuttinen Cutest with Kids

 

Kaksi vuotta (2010-2012), käytin rutiinin vahvistamista ja sitoutumisia itselleni valmistellessani sopeutumaan itsehoito-ohjelmaan kampanjan elämän vaikeuksiin. Tämän kokemuksen kautta opin tasapainon ja kestävyyden todellisen olemuksen ansiosta mikä tahansa haastava tilanne. Poliittisessa kampanjassa tai jossakin muussa korkean paineen ja vaativan tilanteen vuoksi useimmat ihmiset kohtaavat haasteita etsimällä työn ja perheen välistä tasapainoa. Omat kokemukseni osoittavat kuitenkin, että jos joku sitoutuu itselleen, suunnittelee etukäteen ja viestii heidän tiiminsä, perheensä ja ystäviensä kanssa, he voivat onnistua.

Jos olisin hylännyt mahdollisuuden vuonna 2012 pelosta, olisin jättänyt pois tärkeän roolin amerikkalaisessa historiassa ja vielä tärkeämpää, olisin keskeyttänyt minun transformaatiomatkaani. Viime kädessä kokemus vahvisti uskomukseni ohjelmaan. Lisäksi jakamalla sitä tiimilleni, jopa haarautunut, ja katsomalla niitä menestymään, antoi minulle inspiraation jakaa sitä laajemmin. Se johti kirjoittamaan kirjaani, Mene alkaen Stressed to Strong, auttaa muita luomaan itselleni työtä, jota teen päivittäin luomalla: elämä täynnä iloa, tarkoitusta ja hyvää terveyttä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map