9 Asiat joita et tiennyt Marc Jacobsin koirasta, Neville

lokakuu Neville Jacobs - LEAD
Hyväksy Marc Jacobs

Anne Vorrasi

Lokakuu 11, 2016 @ 16:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Olemme kaikki kiinnostuneita hieman Instagram kateudesta nyt ja uudestaan, varsinkin jos reissasi on täynnä julkkis (tai kymmenkunta) mielialaa. Kuinka usein sinä etsit itsesi innostavaksi neljänlaisen pupin elämästä ja retkistä?

Tänä syksynä Marc Jacobin viehättävä bullterrieri, Neville Jacobs, loistaa hänen ensimmäisen elämäkerransa aiheeksi, Neville Jacobs: Olen Marcin koira (23 dollaria, amazon.com). Se on kokoelma valokuvia, jotka dokumentoivat kuuluisan suunnittelija-hahmon elämää, ja jos olet koirien isku, harkitse tätä syksyn lukemista. Kuten Nevillen Instagram-tilistä, kirja on perehtynyt selfieihin – me rakastamme erityisesti heittopelien kuvia hänestä pienenä koiranpentana – mutta lähemmäksi katselmus paljastaa vilauksen Marc Jacobin omalle päämajalle, jossa Neville tekee säännöllisen matkan satunnainen kokous, brändin malli ja schmoose kuuluisien kykyjen kanssa, jotka heiluttavat, kuten Kendall Jenner ja Hailey Baldwin. Suurin osa ajasta, Neville, on kiertelevä kaduilla N.Y.C. hänen BFF @ choochoocharlysaan – ellei hän ole jet-asetettu yksityiselle koneelle St. Bartsille.

Jos olet utelias tietämään tämän epätavallisen koiran epäonnistuneesta elämästä, selaa alas tutustumalla hänelle hieman paremmin.

VIDEO: Julkkikset, jotka adoptoivat heille suloiset pennut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 9

map