7 Life-Changing Kitchen Gadgets alle 40 dollaria

Mullistavista Kitchen Gadgets - Lead 2016
Getty

Anne Vorrasi

20. syyskuuta 2017 klo 11.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Joku, joka aina testaa ja tarkistaa tuotteita osana työtä, olen ylpeä voidessani sanoa, että voin pitää sen melko vähäisenä, kun kyse on asioimistani kotonani. Perpetual purger, olen jatkuvasti lievennä minun henkilökohtainen tilan asioita, joita en tarvitse ja joka sisältää kirjoja, vaatteita, tech kohteita ja jopa keittiön gadgets. Kyllä, keittiötarvikkeita. Rakastan kypsentää ja olen aina alhaalla kokeilemaan uusinta ja uusinta tuotetta markkinoilla, valkosipulin kuorimista sous vide-koneisiin, mutta jos en ole varovainen minun tuotesäilytykseni kanssa, keittiömusiini voi mahdollisesti näyttää olevan täydellinen ehdokas tähti jaksossa hoarders.

Ja kaiken hullulle vaihteelle, joka tulee markkinoille joka vuosi, huomaan, että parhaimmat tuotteet, joita en ikinä väsy, näyttävät olevan klassikoita. Toki vetoketjullinen hi-tech-gadget saattaa olla hauskaa jonkin aikaa, mutta ei kestä kestää kauemmin Casa Vorrasissa, koska se on a) kipu puhdistettavaksi tai b) Käytän sitä vain kerran sinisen kuun eikä N.Y.C. keittiössä on tilaa sille.

Joten tämä tärkeä luettelo on sinulle, yhdestä innokasta kotiruokaa toisesta. Toivottavasti nämä suositukset innostavat sinua korvaamaan joitain ylimääräisiä meluja kaappeidesi sisällä ja tekemään päivällisen pöydälle hieman nopeammin.

VIDEO: 3 tapaa kuitata keittiösi

Tässä on luettelo edullisista ja välttämättömistä keittiön pienoisohjelmista, joita käytetään säännöllisesti. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 18

map