6 YouTube Starsä sinun pitäisi katsella

Suorita näyttelyistä Hulussa? Katseli kaikkia Netflixin mahdollisia elokuvia? Olemme kaikki olleet siellä.

Niinä aikoina, jolloin tuntuu, ettei mitään ole, rakastamme virittämiseen YouTubeen. Kyllä, YouTubessa, joka tunnetaan ja rakastaa videoalustaa, on hämmästyttävä naisyhteisö, joka luo virkistäviä ja kohottavia vlog-sarjoja. Valmis kohtaamaan naisia, jotka luovat näennäisiä ruoanlaitto-videoita, meikkioppaita, kaupunkioppaita ja paljon muuta? Tässä on kuusi, jotka ovat meitä lyödä “tilata”.

Anna Saccone
Youtube.com/thestylediet

Saccone on vuosien ajan tehnyt muotia, kauneutta ja elämäntapaa koskevia videoita, alunperin nimellä “The Style Diet”. Kahden ihastuttavan pikkulasten äiti ja vaimonsa aviomiehen Jonatanin vaimo (jotka kaikki tulevat kameraan) terve ja muodikas kuin kiireinen äiti Lontoossa. Nauti katsomasta kuuluisia “Mitä söin keskiviikkoa” videoita, kuntoilutietoja, paljon äitien vinkkejä ja kauneuden suosikkeja. (Ja tarkista heidän päivittäinen perhe-vlog -kanava nimeltä “SacconeJolys” lisää söpöjä taaperoita vastaan.)

Tess Christine

Youtube.com/tesschristine123
Tarjolla on matkapäiväkirjoja, vaatetusliikkeitä ja kaupungin oppaita, Tess Christine -vlogi antaa sinulle mahdollisuuden jokaiseen maailmaansa. Keski-Amerikassa koulunkäynnin aikana 25-vuotiaana, joka julkisesti käy yksinkertaisesti hänen ensimmäisen ja toisen nimen välityksellä, löysi niskansa YouTube-yhteisössä osoittaen katsojilleen, että voit olla trendikäs missä missä asut. Hänen rakastetuilla “Get The Look” -videoilla on todellisia elämysiluja, jotka ovat innoittaneet todellisia julkkis-asuja, mukaan lukien kohtuuhintaiset houkutukset kaikesta suunnittelija-korvakorusta takkeihin ja saappaisiin. Hänen päivänsä on vietetty tutkimaan N.Y.C. ja ottaa kuvia Instagramiin ystäviensä ja poikaystävänsä kanssa, mikä tekee hänestä super suhteet tilaajilleen.

Kalel Cullen
Youtube.com/watchusliveandstuff

Tutustu L.A.-pohjaisiin Cullenin päivittäisiin elämäntapa -logoihin teemoja kuten “Mikä on minun laukkuani” ja “Vegan Beauty Haul”. Kuten intohimoinen vegaani, Cullen on kampanjoinut PETA: lle ja jakaa usein vegaaniset ostoskoot, “Mitä syön päivä” videoita ja luovia reseptejä. Rakastat rentoutua hänen kauniissa kodin sisustuksessa asunnossaan (puhumattakaan upeista kissoista ja söpöystä poikaystävästä!).

Hannah Michalak
Youtube.com/alittlebeautyvlog

Michalak on pohjimmainen viehättävä ja trendikäs Lontoon asuva. Hänellä on taipumus kauneutta ja muotia kohtaan, ja hänen varpaat pikkupoika, 2-vuotias Grayson, pidetään varovasti varpaissaan. Hänen aidon ja omituisen persoonallisuutensa on se, mikä pitää meidät koukussa. Michalakin perheellä on myös vlog-kanava, “The Michalaks”, jossa hänen miehensä luo kauniisti muokattuja viikoittaisia ​​viestejä heidän seikkailuistaan. (Sitten, mene nähdä hänen meikki laukku yritys, Maggs Lontoo.)

Niomi Smart
Youtube.com/niomismart

Jos etsit terveys- ja kuntoavustuksia asiantuntijalta, Smart-kanava on ehdottomasti yksi, jolla voit surffata. Mallissa ja elämäntapaalustalla käynnistetty Smart siirsi tarkennuksensa, kun hän alkoi luoda videoita, jotka keskittyivät parantamaan ruokaansa ja harjoittelua. Löydät kunto-opetusohjelmia, resepti-videoita ja jopa vlogeja hänen esittelystä ja käyttämisestä Lontoon maratonista. Hänen keittokirja Syö Smart (tällä hetkellä saatavilla vain U.K., 15 dollaria, amazon.co.uk) on kokoelma hänen suosikki terveyteen tajuissaan vielä herkullisia reseptejä, jotka keskittyvät luonnollisia elintarvikkeita.

Ingrid Nilsen
Youtube.com/missglamorazzi

Kaksikymmentäseitsemänvuotias Nilsenin taukokanava käynnistettiin vuonna 2009, ja hänestä tuli nopeasti yksi YouTubein ensimmäisistä kauneuden guruksista. Nilsen on vähitellen muuttanut kanavansa enemmän elämäntapaalustaan, mikä luo kaiken herkullisista resepti-videoista “laiska päivärutiineihin”. Vuonna 2015 hän lähetti videon, jossa hän tuli homo, joka keräsi yli 15 miljoonaa katselua. Siitä lähtien hän on ollut valtava inspiraatio LGBTQ-yhteisöön, ja hän on jopa haastattellut presidentti Obama: terrorismia, naisten terveyttä, avioliiton tasa-arvoa ja askeleita, joita teemme etsimään parannuskeinoa syöpään.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 19 =

map