6 syytä, joita et ole seksin mielialalle – ja miten käsitellä jokaista

TERVETULOA DR. JENN,

Minun seksihinta on paljon pienempi kuin poikaystäväni. Se ei ole, etten ole houkutellut häntä, en vain halua tehdä sitä niin usein. Kuinka voin kasvattaa sukupuolta? -Ei sillä tuulella

TERVETTY EIVÄT MOODISSA,

Tämä on yksi yleisimmistä asioista, joita kuullaan parisuhteissa, jotka liittyvät pitkäaikaisiin suhteisiin. Kun olet päässyt kyyneleen – toistensa vaatteista, päivittäisestä kuherruskuukausi-vaiheesta ja todellisesta elämästä, useimmat pariskunnat näkevät toiveen yhdellä tai molemmilla osapuolilla. Huono uutinen: Osa pitkäaikaisesta suhteesta hyväksyy, että kuherruskuukausi on vaihe. Hyvä uutinen: paljon voit tehdä, jotta voitte kääntää libido-ongelmat. Kymmenien vuosikymmenien kliinisen kokemuksen jälkeen tässä olen havainnut tehokkaimman:

1. Mene lääkäriin

Haluat aina ensin sulkea pois lääketieteelliset ongelmat. Hanki fyysinen ja tarkista hormonitasosi. Monet naiset ajattelevat, että hormonaaliset ongelmat asetetaan vain vaihdevuosien aikana. Siitä ei ole kysymys. Hormonit voivat tuhota mielialaa, ihoa, hedelmällisyyttä ja libidoa 20-vuotiaana tai aiemmin. Muutokset kortisolissa, testosteronissa tai estrogeenissä; kilpirauhanen ongelmia; ja kysymykset, kuten PCOS (munasarjojen munasarjojen munasarjojen oireyhtymä) ja PMS: llä voi olla syvällinen vaikutus haluun. Raskaus, imetys, lapsen syntymä (ks. Artikkeli sukupuolesta vauvan jälkeen) ja vaihdevuodet voivat myös muuttaa sitä, kuinka kovaa tunnemme makuuhuoneessa. Kuvaa, jos jokin näistä on pelissä.

RELATED: 6 tapaa kokeilla Kinkier Sex, vaikka olet Shy

2. Katso lääkkeesi

Mitä lääkkeitä käytät? Ehkäisytabletit, masennuslääkkeet, antihistamiinit, verenpaineen lääkkeet, hiusten kasvun lääkkeet, lääketieteellinen marihuanan, hillitsemisen estäjät, opioidisten kipulääkkeiden, beetasalpaajien, bentsodiatsepiinien ja kolesterolia alentavia lääkkeitä, kuten statiineja ja fibraatteja, voivat vähentää libidoa. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin lopetat sellaiset lääkkeet, joiden uskot saattavan olla vastuussa sukupuolen ajautumisesta. Mutta joskus yksinkertainen muutos annoksessa tai lääkitys voi ratkaista ongelman. Ja muistakaa – vain siksi, että koet haittavaikutuksia yhdestä syntymän ehkäisystä, ei tarkoita sitä, että teet toisen kanssa.

3. Palaa perusasiat.

Kun kysyin Sallyilta, neljästä äidistä, mitä hän teki saadakseen päivämäärät, kun hän ja hänen miehensä tapasivat ensimmäisen kerran, hän antoi minulle pitkän listan: Hän sai kyntensä valmiiksi, sai bikinitivin, ajelisi jalkansa, pukeutui seksikkäät rintaliivit ja pikkuhousut ja otti mahtavat asut. Hän haaveilee viimeisestä seksuaalisesta kohtaamisestaan ​​ja ennakoi seuraavia. Hän olisi innostunut miettimään uutta seksuaalista asemaa, jota hän halusi kokeilla hänen kanssaan. Hänen valmistelunsa yksin käänsi hänet.

Kun kysyin häneltä, kuinka paljon hän oli tällä hetkellä tekemässä, hän vastasi rehellisesti: “Ei mitään.” Kaikki, jotka eivät enää näyttäneet olevan yhtä tärkeitä Sallylle. Hänellä oli hikoilu vuoteeseen, eikä hän ollut kuollut kuukausina. Toki, hänen miehensä oli halukas harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Mutta hänen toiveensa ei ollut asia – se kääntyi hänen pois päältä. Ei vain sinun mielestäsi paras kun näytät parhaiten. on myös ennakointi ja jännitys, kun kyseessä on tapahtuma erityinen – tarpeeksi erikoinen pukeutumaan (tai alaspäin).

VIDEO: Kaikkien aikojen alastomia mekkoja

4. Ota itsesi tunnelmaan.

Lue seksikkäitä kirjoja, vie aikaa fantasialle ja katsele elokuvia tai pornoa, joka saa sinut kuumaksi seksiä varten. Romance-romaanin tyylilaji on 1,5 miljardia dollaria vuodessa (91 prosenttia naisten ostamista) syystä. Tutkimus julkaistiin äskettäin, jossa todettiin, että eroottisilla uusilla lukijoilla on sukupuoli 74 prosenttia enemmän ja ovat tyytyväisempiä sukupuoleen kuin heidän ei-eroottisen lukemisen vastapuolten.

Muutama vuosi sitten sain puhelun radiokanavani naiselle, joka ei juuri tuntenut paljon toivoa. Hän joutuisi sänkyyn miehensä viereen ja tuntuu ikään kuin hänen seksuaalisen valokytkimensa olisi ollut pois päältä. Annoin hänelle tehtäväksi: Lue yksi tarina yöksi Nancyin perjantain naisten seksuaalisten fantasioiden kokoelmista. Hän sopi ja lupasi soittaa minulle takaisin viikossa, jotta minulle kerrottiin, miten kokeilu oli menossa. Aikataulussa hän ilmoitti, että hän oli niin päällä, että hän heräsi miehensä keskellä yötä seksiä.

5. Pysäytä katselua.

Spectatoring on termi, jonka legendaariset seksitutkijat Masters ja Johnson ovat kehittäneet. Se on prosessi, että olet liian tietoinen itsestäsi tai kumppaniksesi seksiä aikana. Tämä ilmenee yleensä häiritsevinä ajatuksina, itsetietoisuutena tai kriittisenä sisäisenä vuoropuhelussa sen sijaan, että keskityttäisiin omaan ja kumppaninsa tunteisiin. Tarkkailu vie sinut pois seksuaalisesta kokemuksesta ja aiheuttaa ahdistusta, pelkoa ja seksuaalista toimintahäiriötä. Ja kaikki nämä asiat ovat libido-tappajia. Tutkimukset osoittavat, että naiset, jotka osallistuvat katsojan sukupuoleen, ovat vähemmän tyytyväisiä, niillä on vähemmän todellista orgasmeja ja väärennetään enemmän orgasmeja.

Jotta tavara rikkoutuisi, käytä valppautta. Tämä tarkoittaa rauhoittavaa tuhoisaa ja häiritsevää ääntä päässänne ja ollessasi täysin tällä hetkellä. Täysin upota itsesi tunteisiin ja tunteisiin. Kiinnitä huomiota siihen, mikä antaa sinulle iloa tai herättää sinulle eniten. Keskittykää siihen, miltä tuntuu olla kehossasi, ei miltä se näyttää ruumiillesi. Se ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Huolestuttaa kehosi säiliöistä seksuaalisen halusi.

RELATED: 3 asiaa, joista kukaan ei kerro siitä, että sinulla on sukupuoli syntymän jälkeen

6. Onko sukupuoli.

Onko se kumppanisi kanssa. Tee se itsellesi. Tiedän, kun et tunne sitä, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on seksiä. Mutta tässä on asia: sukupuoli synnyttää seksiä. Mitä enemmän sinulla on, sitä enemmän haluat. Sekä miehet että naiset ovat testosteronia elimistössä, ja kun et ole seksi jonkin aikaa, testosteronitasosi laskee. Koska testosteroni on suuri tekijä sukupuolen ajaa, se tarkoittaa myös libido putoaa liian. Aseta sukupuolen tavoite itsellesi. Yritä tehdä seksiä kahdesti viikossa (vähintään kerran kumppanin kanssa, toisin kuin soolo) kuukauden ajan ja katsoa, ​​miltä tuntuu.

Me kaikki tuntuu siltä, ​​että jostain syystä meillä ei ole vain seksuaalista haastetta, mutta pyrkimyksemme tuulettaa toiveemme liekit ovat sen arvoisia, niin teille kuin teillekin. Sukupuoli on liimauskokemus ja osa liimasta, joka pitää yhteyden yhdessä. Plus, tiedäthän, se on hauskaa.

Hump ​​Day, jossa palkittu psykoterapeutti ja TV-isäntä tohtori Jenn Mann vastaa seksikkäimpiin kysymyksiisi – jakamattomiin ja suodattamattomiin. Lähetä meille nimettömänä osoitteessa [email protected].

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 70

map