50 sävyä tummempaa (ja kevyempää) harmaata sisustusta

Harmaa Decor - Lead 2017
Getty

LEIGH GOTZMER

13. helmikuuta 2017 klo 16.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Jos se olisi meidän luoksemme, kaikki (ja kaikki huoneet) olisivat harmaa alue. Se on yksi harvoista sävyistä, jotka voivat sammuttaa viileänä, lämpimänä, tyylikkänä ja seksikkänä. Joten puhuminen seksistä, Viisikymmentä sävyä tummempi, paljon pilkottu jatko E.L. Jamesin kultti-suosikki eroottinen romanssi, on jo ennen Ystävänpäivä huomenna, joka on meille himo hieman enemmän suosikki varjossa. Hopeasta ranskalaiseen harmaaseen, liuskekiviin puuhiiltä, ​​mikä lisää tyylikkyyttä mihin tahansa talosi huoneeseen on vain värimallin poiminta. Ja ei ole pulaa hämmästyttävä (lukea: tyylikäs) löytöjä voit valita. Joten kun kaikki on harmaa (ja tyylikäs) juhla, tässä on yhdeksän sävyä kodin sisustustuloksia.

VIDEO: Glamourin ulkonäkö Viisikymmentä sävyä tummempi ensi-ilta

 

Ehem, sinun olohuoneesi näkee sinut nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 43

map