5 Kirjat viihdyttämällä Professional Event Planners Swear By

Kirjat on Entertaining
Kohteliaisuus

Dobrina Zhekova

23.11.2017 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Loma-aka-puolue-kausi on meille. Kiitospäivä, ystävyys, uudenvuodenaattori … tapahtumaluettelo, johon olet joko valmis osallistumaan tai isäntänä, menee todennäköisesti loputtomiin.

Ja jos taulukoiden suunnittelu ja suunnitteluvalikot ovat sinun juttusi, niin se on todella vuoden loistavin aika. Tarvitsetko inspiraatiota kun koristelet jälkiruokasi vastaamaan kukka-asetuksiasi? Tai poista Pinterestin läpi puolueen teema? Meidät sinut peitetty. Tiesimme viidelle tapahtumasuunnittelijalle ja pyysimme heitä vuotamaan parhaiten viihdyttävän kirjan, jonka he ovat koskaan lukeneet.

VIDEO: 3 parasta ja edullista viiniklubia

 

Ina Gartenin parhaista puolueista reseptejä suunnittelija Kate Spade: n huippuvihjeitä tyylikkään feton heittämiseen, tässä on viisi kirjaa, jotka asiantuntijat vannovat, jotka takaavat viihdyttävän pelisi tämän lomakauden aikana.

RELATED: Kuinka tehdä eniten salaperäinen Turkki, mukaan Celebrity Chef Marcus Samuelsson

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 44

map