11 kohdetta, jotka vievät sinut nukkumaan nopeammin kuin laskenta-lampaat

Parhaat Sleep Products Lead
Getty

Rachel Crocetti

16.03.2017 klo 12.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Mikä on numero yksi asia, jota olet jatkuvasti himo, mutta ei koskaan tarpeeksi?

Vastaus on yksinkertainen – se on nukkua. Aikuiset kaikkialla ruokkivat itseään sokerin ja kofeiinin päästäkseen läpi päivä unettomien yön vuoksi ja työskentelemällä liian myöhään. Ehkä siksi on ollut loma, joka on luotu nimenomaan juhlimaan tarpeeksi saada zzz: tä yöllä. Paljon poikamies Corinne ilo, huomenna (17. maaliskuuta) tunnetaan nimellä World Sleep Day.

Vaikka me kaikki toivoisimme, että saisimme enemmän nukkua joka ilta, se ei välttämättä aina ole, koska nukumme liian myöhään. Stressi ja ahdistuneisuus voivat johtaa unettomuuteen ja unettomuuteen, joka voi muuttua kuiskauksen ja kaiken onnettomuuden sykliksi. On kuitenkin olemassa tuotteita, jotka voivat auttaa sinua nukahtamisessa nopeammin ja nukkumaan koko yön.

VIDEO: Nämä silmävoiteet auttavat sinua näyttämään siltä, ​​että sinulla on täysi yön yö

 

Tutustu suosikkikuviin tuotteista, jotka antavat sinulle paremman yöunen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map