Zendayan hölynpitävä tapa tehdä savuinen silmä

Meillä on paljon syitä, kun ihailemme Zendayaa. Yhdessä lahjakas laulaja ja näyttelijä, CoverGirlin 19-vuotias kasvo on peloton, kun on kyse hänen punaisesta maton kauneudestaan, jota hän usein tekee itse. vaikkakin K. C. Salassa pidettävä tähti on kokeillut kaiken punaisista huulista turkoosiin linjaan, on yksi meikki katkottua, että hän säännöllisesti kuuluu takaisin: tappaja savuinen silmä.

Ihastunut luomiväri näyttää jokaisen hyvän koomisrutiinin kulmakiven, mutta ottaen huomioon kaikki työhön tarvittavat sekoitus- ja luomushihnan sävyt, jos olet ensimmäinen ajastin, tietää, mistä aloittaa, on täysin ylivoimainen. Joten olimme epäileviä, kun pyysimme Zendayaa tekniikan takana olevaa salaisuutta ja hän kertoi meille, että “saattaa tuntua siltä, ​​että tekisin sen helposti helpoiksi, mutta savuiset silmät ovat yksi helpoimmista tehdä.” Yllättäen Zendayan avain on todella melko yksinkertainen. “Ajattele silmämeikkiä kuin auringonlaskun maalaus, ja olet sävyttämällä sävyt päälle kuin auringonlasku.”

RELATED: Odottamaton tapa Zendaya käyttää Eyeshadowia

Ensinnäkin, Zendaya alkaa lämpimällä ruskealla (keskimmäinen varjo ulkonäössä) ja harjaa sen rypyt, niin että se “ennalta” asettaa sekoitussi. Vaikka voit rock mitä tahansa sävyt haluat, hän tarttuu alasti, kulta ja ruusu sävyjä CoverGirl TruNaked Nudes Eyeshadow Palette ($ 10, target.com). “Pimein väri kulkee piikkisuojasi ympärillä, joten jos yrität sekoittua jo olemassa olevan tumman värin kanssa, se saa sekaannuksen ja likaisen näköisen, joten haluat aloittaa sekoitetun värin kanssa”, hän selittää.

Kun hänellä on varjo rypytyksessä, Zendaya ottaa mustalla linjalla, kuten CoverGirl Perfect Point Eyeliner Black Onyxilla ($ 5, target.com), ja vetää linjaa pitkin rintareittiä huolimatta siitä, että se on täydellinen ja sitten tahraa sen musta varjo. Seuraavaksi Zendaya vie ruskeaa varjoa aikaisemmin ja sitten kevyempi korostusväri ja kerroo ne päälle. “Haluat, että se näyttää siltä kuin auringonlasku maalaus”, hän sanoo. “Se menee, musta, ruskea, sitten vaaleanruskea ja sekoittuu!” Sen jälkeen hän pölyttää jonkin verran varjoa alempaa kansiota ja linjaliikennettä vesiviivalla ylimääräisen määritelmän.

Hänen viimeiset yksityiskohdat: muutamat antelias kuitupuskurin peitot, kuten CoverGirl LashBlast Super Sizers Fiber Mascara ($ 6, target.com) ripset niin kauan, kaikki vannovat, että olet väärennetty. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 + = 39

map