Zendaya löysi lopulta hänen suosikkinaan puolalaisen – ja se on vain 6 dollaria

Zendaya Coleman
Jason LaVeris / FilmMagic

Victoria Moorhouse

12. lokakuuta 2017 klo 15.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Olet ollut siellä, olen ollut siellä, ja kuten käy ilmi, Zendaya on edes ollut siellä. Löydä täydellinen kynsilakka, joka voi tuntua loputtomalta metsästäjäksi, paitsi ei hauskaa ollenkaan, eräänlainen kallisarvoinen ja se haju kuin asetoni. Mutta julkkis, joka on pohjimmiltaan kauneudenhoitaja omasta puolestaan, on virallisesti päättänyt etsiä täydellistä alttalakkaa, ja se maksaa vain 6 dollaria.

“Luotan, tiedän, kuinka vaikeaa on löytää kynsilakka, joka näyttää pommi ihon sävyillesi”, Zendaya kirjoitti hänen sovelluksessaan. “Olen kokeillut tonnia, mutta on yksi varjo, josta olen rakastunut.”

Hänen kaikkien aikojen suosikki? CoverGirl’s Outlast Stay Brilliant Nail Gloss on Daisy Bloom 30 ($ 6, walgreens.com), melko neutraali ja hohtavan viimeistely. Hän jopa esitti, mitä hän luulee olevan paras kynsilakka “oikeudenmukainen, keskikokoinen ja rikas” ihon sävyjä. Pidä vieritystä nähdäksesi ja ostaaksesi Zendajan suosituimmat.

VIDEO: Olemme yrittäneet sitä: Vampyyrin kasvot

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − 52 =

map