Voisin olla riippuvaisia ​​pyynnöstä hierontaohjelmista

Olen suuri faneja pyynnöstä hierontasovelluksista, kuten Zeel ja Soothe, ja pidän itseäni käyttäessäni heitä hieronnaksi yhä useammin. Älä kuitenkaan saa minua väärin. Silti rakastan pitkän kylpyläpäivän lomakohteessa tai hotellissa, ja olen kaiken hyödyntäessäsi hierontoja myös tiili- ja laastipaikassa. Joskus sinun on päästävä ulos talosta #pamperyourself.

Kuitenkin on olemassa tietty houkutus ja vetoomus avata sovellus puhelimeesi, varata tapaaminen ja ottaa terapeutin tulla suoraan ovelle tarjota hieronta tunnin sisällä.

Rakastan, että varaus on hiljainen prosessi, joka kestää kaikki 30 sekuntia, ja melkein aina saat haluamasi aikavälin. Lisäksi, koska sinun ei tarvitse liikkua missä tahansa, on-demand hierontaa täydellisesti poistaa koko liikennetansseja tanssia. Ja rehellisesti, kudottamalla liikennettä ja kunnianhimoisesti tai työnnettynä pitkän, ylellisen hieronnan jälkeen, voi joskus kumota kaiken, mikä työskentelee terapeutin juuri. Enemmän kuin, hieronnan jälkeen voit rullata pöydän ja omalle kylpyammeelle tai omalle sängyllesi (kissojen kanssa, jotka ovat valmiita kävelemään).

Viimeisen kuukauden aikana olen saanut tilauslaskun sekä Soothe-sovelluksen että Zeel-sovelluksen kautta. Tein niin, koska halusin nähdä, miten nämä kaksi vertaillaan toisiaan kohtaan ja myös minä todella rakastan hierontoja. Tässä on kummallakin. 

Zeel App

Zeel on saatavana 25 metrin alueella ja 35 kaupunkia eri puolilla maita. Ne tarjoavat yksilöllisiä hierontoja, pariskunnan hierontoja ja tuolin hierontoja, ja voit valita ruotsalaisista, syväkudoksista, synnytyksistä ja urheiluhieronnista. Valitset terapeutin haluamasi sukupuolen, halutun keston (60, 75 tai 90 minuuttia) ja haluamasi ajan. Yksittäisen hieronnan maksat $ 105, $ 129 ja vastaavasti 152 dollaria. Näihin hintoihin sisältyy 18 prosentin palkkio, matka-aika ja hieronta. Huomaa, että Zeel lataa korttisi vain sen jälkeen, kun hierontasi on valmis, ja että voit peruuttaa nimityksen sovelluksessa tai soittamalla.

Viimeisimmän Zeel-palvelun osalta varasin hieronnan sovelluksessa seuraavana päivänä. Vahvistin heti sertifioidulla, vakuutetulla, naispuolisella terapeutilla, ja sitä kehotettiin tarjoamaan asennettu ja tasainen arkki sekä tyynyliina. Hän näytti ajoissa ja kirjoitti minulle noin 15 minuuttia ennen kuin hän saapui kertomaan, että hän oli matkalla. Rakastin sitä henkilökohtaista kosketusta. Minulla oli mahdollisuus tarjota oma pöytä, mutta koska minulla ei ole sellaista, hän toi hänet.

Ennen kuin hän aloitti, hän kysyi minulta, oliko minulle tarpeellisia alueita, jotka työskentelivät enemmän kuin toiset, ja sitten suorittivat hyvin yksilöllisen, hoidetun minulle hieronnan. Hän toi kaiken tarvittavan, kuten musiikin, silmän naamion, öljyn ja ylimääräisten arkkia, jos olin unohtanut valmistautua minuun. Koko kokemus oli erittäin ammattitaitoista ja hierontaterapeutti oli erinomainen.

Kysyin häneltä, millaista oli työskennellä Zeelin kanssa, ja hän mainitsi, että hän muutti äskettäin Kaliforniasta, jossa hän oli työskennellyt Zeelille jonkin aikaa. Hän oli innostunut, kun Zeel tuli Arizonaan ja huomasi kuinka paljon hän rakasti töitä yritykselle. Hän sanoi olevansa aina turvallinen ja arvokas ja että hänet maksettiin hyvin. Tietenkin, kuulet tällaisen asian aina sinusta tuntuu hyvältä.

RELATED: Onko normaalia huutamaan hieronnan aikana?

Vapauta App

Soothe ja Zeel ovat hyvin samanlaisia. Sanoisin, että ensisijaiset erot ovat, että Soothe hieronta terapeutit tarjoavat omat lakanat ja että sinulta veloitetaan heti, kun varaat hieronnan versus suorittamisen jälkeen. On myös hieman monimutkaisempaa peruuttaa hieronta, kun varaat sen, koska sovelluksessa ei ole vaihtoehtoa. Joten minun neuvoni? Varmista, että voit sovittaa sen aikataulusi mukaan. 

Hinnoittelu on kuitenkin hieman halvempaa, mutta 99 dollaria 60 minuuttia, 139 dollaria 90 minuuttia ja 169 dollaria 120 minuutin ajan yksittäisiä hierontoja varten, ja juuri nyt he ovat käytettävissä 38 Yhdysvaltain kaupungeissa ja ovat haarautuneet Lontooseen ja Vancouveriin . Kuten Zeel, voit tehdä tapaamisen heti samana päivänä, ja voit valita terapeutin sukupuoli ja hieronta tyyppi (ruotsalainen, syvä kudos, urheilu, ja synnytystä). Voit myös valita pariskunnan hieronnasta tai yksittäisestä hieronnasta.

Hierontaterapeutin viimeisimmässä Soothe-hieronnassa oli ihanaa. Kind, professional, ja hyvin, hyvin, rauhoittava. Hän toi minulle kahden tyyppisiä eteerisiä öljyjä – piparminttua ja oranssia sitrushedelmiä – jotka tuntui auttaneet tekemään hieronnan räätälöimämmäksi. Hän kysyi myös, mitkä alueet tarvitsin, ja hän käveli minua koko hieronnassa varmistaakseen, että paine oli kunnossa. Hän pukeutui pöytään omilla arkkeillaan ja toi musiikkia, silmän peitettä ja hierontaöljyä.

RELATED: Kuinka tehdä kasvohieronta

Henkilökohtaisesti minulla on vaikea aika valita näiden kahden välillä, joten vaihdan molempia. Rakastan sitä, että Zeel on saumaton alusta loppuun, vaikka päätät peruuttaa varauksen, ja rakastan sitä, että Soothein hinnat ovat hieman halvempia. Oman sovelluskokemuksen suhteen se voi tulla alas, missä hieronta on käytettävissä, ja löydätko terapeutin jommasta kummasta sovelluksesta, jota haluat käyttää uudelleen ja uudestaan.

Joka tapauksessa minulla on kyse siitä vaadittavasta hierontaelämästä, ja osallistuin näihin palveluihin aina kun se on mahdollista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 53 = 58

map