Voiko tämä vartalovoide auttaa sinua loistamaan kirkkaana kuin timantti?

En aio sanoa mitään, jos joku haluaa lähettää minulle timanttisormukset, mutta se on melkein takuuvarmaa, että menen menettämään hienoja koruja. Joten parempi suunnitelma on kiinnittää kauneudenhoitotuotteisiin, jotka on valmistettu tai muotoiltu jalokivien jälkeen. Crystal lip art? Olen täällä sen puolesta. Kasvohiekat, jotka kuluneet ovat kuluneet? Joo.

Ja voitte olettaa kaikesta, että olin alas kehon kermasta tehty timantti pöly! Saippua & Glory vain uudistanut kuuluisaa vanhurskaista rasvahaponsa (ilmeisesti tämän tavaran kylpyamme on myyty 20 sekunnin välein) rajoitetun ajan, ja se täyttää teidän 90-luvun kehon hohtavan unelmasi. 

Joten anna hieman tausta ruumiin voin ensin. Tässä me työskentelemme! Kaava on valmistettu ainesosista, kuten shea-voista ja kookospähkinäöljystä, joka hydratoi varret, kun taas sillä on erityisen miellyttävä sitrus-y-tuoksu. Diamond Edition ($ 15, ulta.com) sai kuitenkin jännittävän makeoverin. Se on infusoida hohtavan kiillejauheen ja timanttipölyn kanssa – ja anna minun kertoa teille, maailma pystyy kertomaan. 

Se ei ole vain hehkuva raajasi saada kosteuttava hyvin. Oikeasti näet valoa heijastavan hohtavan ja säkenön kaikkialla käsivarret ja jalat. Olin uskomattoman liberaali hakemuksessani, joten olin järkyttynyt nähdessäni, kuinka kirkkaasti olin loistava kuin timantti (pahoillani, piti), kun sain ulos suihkusta. 

RELATED: Tässä on Deal on kuivaa harjaamalla kasvosi

Brändi suosittelee, että käytät sitä sen jälkeen, kun olet päässyt ulos suihkusta, josta olen täysin samaa mieltä, mutta olisin tallentanut sen päivittäiseen kauneudenhoitoon ja ehkä ei, kun aiot hypätä nukkumaan. Haluat, että ihmiset näkevät sen kimalluksen!

Käytän sitä nyt hihatonpukuilla, enkä aio valehdella, se tekee kaikesta näyttävän paljon lumoavalta – tai ainakin antamalla minun antaa 90-luvun Britney Spearsin tavoitteet enemmän ” aikuinen “muoti. Teet sen, mitä sinun tarvitsee tehdä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map