Suosittu Beauty Products 2017
Getty Images, ystävällisyys

Erin Lukas

14. joulukuuta 2017 @ 14:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Pidämme kirjaa siitä, missä ystävämme menivät eilen, kahviloita, joissa on valokuvamainen smoothie-kulho, ja vuoden upeimpia lomapisteitä Instagramissa, joten luonnollisesti ruokasi on lähde etsimään myös hienoimpia uusia kauneudenhoitotuotteita.

Jos sinulla ei ole aikaa (tai budjetti) testata kaikkia Sephora-tuotemerkkejä, sosiaalisen median alusta voi säästää aikaa, kun etsit uutta kosteusvoidetta, suosikkihartsia tai tuotemerkkiä, ve vielä löytää. Mutta kuten ripsivärit, jotka olet satunnaisesti valinnut makeup-ostoksilla, tuotteet, joita ystävillesi ja kauneusbloggereillesi puhutaan, eivät aina noudata hypeä.

Mutta monet kauneudenhoitotuotteista, jotka menivät virukseen koko 2017, ovat todellakin kaikkien ansaitsemien “tykkääjien” arvoisia. GlamGlowin KiraKira App-innoittamana glitter-kasvonaamari ja Kim Kardashian Westin KKW Beauty Creme Contour ja Highlighter Kit ovat vain osa ostoista, jotka ovat muuttaneet rehuja (ja kauneusrutiineja) tänä vuonna.

Pidä selaamalla kauneimmista tuotteista vuonna 2017, jotka todellakin elävät hypeä kohti.

VIDEO: 5 tapaa korostaa silmäripsiasi