Violet Grey’s Cassandra Grey jakaa parhaana Summer Skin-Care Tips

Siinä on hieno viiva, jonka välillä on tumma kesäpehmo ja näköinen suora höyrytys. Ota vihjeen Cassandra Grey, ylellisyyttä kauneus määränpää Violet Grey, ja vaihtaa tuotteita vastaavasti. Näin voit ylläpitää #shelfie-peliäsi voimakkaasti Labour Day -päivänä.

Miksi kannattaa vaihtaa rutiinia, kun sää lämpenee?
Paitsi, että aurinko on tehokkaampi, mutta altistat itsesi elementtejä enemmän, joten kehosi reagoi eri tavoin tavallisiin tuotteisiisi.

Mitä sinun tulisi priorisoida?
Aurinkovoidetta. Käytä sitä aina, mutta erityisesti nyt on tärkeää käyttää kaavaa, joka hydratoi. Minulla on herkkä iho, joten ostaisin fyysisiä aurinkovoiteita, jotka eivät sisällä paljon ärsyttäviä kemikaaleja.

Kumpi pidät parhaiten?
Avène kosteuttava aurinkovoide SPF 50 ja La Mer Reparative Sun Lotion, joka valaisee kosteusvoidetta. Kun olet ollut säteiden mukana, RéVive Soleil Superieur voi auttaa korjaamaan auringonpistettä [siinä on solmuuutos].

Valitset kevyemmän kaavan perustaksi?
Ei, mutta koska testaan ​​jatkuvasti ihonhoitotuotteita, olen oppinut tämän tempun: Ensinnäkin laitan tuotteeseen; sitten minä sumua vettä minun kasvoni avulla spray pullo rauhoittaa ihoa ja auttaa meikki asettua. Oma suosikkikantaani on Charlotte Tilbury’s Magic Foundation, joka antaa minulle ilmatun vaikutuksen.

Onko olemassa monikäyttöinen tuote, jonka lisäät arenaaliin tämän vuoden aikana?
Käytän Afrikkalainen kasvitieteellistä intensiivistä ihon korjaussilmanpainetta spot-hoitoon viat tai arvet, ja minun kyynärpäät ja polvet hydrata.

Täydellinen alushousu?
Chanel’s Organdi täydentää kaikkia ihon ääniä ja pysyy kiiltävänä ja siru-vapaana päivisin.

RELATED: Violet Gray: Missä Hollywoodin parhaat kauneusalan asiantuntijat ovat ostaneet

Allekirjoitus kesä tuoksu?
Neroli Portofino Forte Tom Ford. Citrus-tuoksu saa minut tuntemaan olon lomalla.

Hiustenpelastaja?
Sachajuan Ocean Mist että tuhoutunut, beachy ulkonäkö.

Vakuutat ympäri vuoden?
Cetaphil Facial Cleanser tekee ihastani hämmästyttäväksi riippumatta siitä, minkä muotoinen se on.

Mikä on paras vinkki tuotteesi laukausten Instagrammingille?
Saatamme kestää jopa kaksi tuntia, jotta voimme saada täydellisen kuvan kauneusprofiileista. Avain on, kun on pitkä seloste, jossa on hyviä vinkkejä. Eva Chen [instagramin muotiyhteistyökumppaneiden johtaja] kertoi minulle, että teen sen. Oh, ja Rodin Oil on kauneudenhoitotuotteita Cindy Crawford – pullo on niin kaunis, se valaisee aina hyvin.

CHARLOTTE TILBURY MAGIC FOUNDATION LA MER REPARATIVE BODY SUN LOTION TOM FORD NEROLI PORTOFINO FORTE SACHAJUAN OCEAN MIST CHANEL NAIL POLISH IN ORGANDI SOLIELI SUPERIOR REVIVE SPF 50
Brian Henn

Ylhäältä vasemmalta: Charlotte Tilbury Magic Foundation, 44 dollaria; violetgrey.com. RéVive Soleil Superieur laajakulma SPF 50 Aurinkosuojatuote PA ++++, 115 dollaria; bloomingdales.com. Chanel Le Vernis Longwear kynsiväri Organdi, 28 dollaria; violetgrey.com. Tom Ford Neroli Portofino Forte Eau de Parfum, 290 dollaria / 1,7 fl. oz .; neimanmarcus.com. La Mer Reparative Body aurinkovoide laajakulma SPF 30, 95 dollaria; violetgrey.com. Sachajuan Ocean Mist, 31 dollaria; barneys.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 50

map