Vedetön manikyyrit selitetty ja miksi sinun on vaihdettava, Stat

Sormien liittäminen kulhoon vettä samalla, kun saa manikyyri on tavanomaisin tapa, mutta vedettömät versiot ovat yhä suosittuja. Tällä sans-soak-palvelulla uskotaan olevan vähemmän kuivattavia vaikutuksia iholle ja sen ansiosta kynnet säilyttävät kiillotuksen pidempään. Miksi? Kynsilevy on huokoista ja kestää useita tunteja kuivua täysin jälkipesäkkeeseen, joten pääset käsittelemään kostea kynsien, joka “on paljon herkempi ja hauras ja siten alttiimpi mikropiireille, joka johtaa halkeiluun ja kuorintaan ja kynsiin, “kertoo Julie Kandelec, julkkis manikyristin ja New Yorkin Paintboxin kynsilakastuksen luova johtaja Mitä teidän kompromisseidun kiillotustyönne on? “Jos käytät kiillotusta, kun kynnet ovat vielä kosteita, se voi piipittää entistä helpommin, kun kynsi kuivuu kokonaan muutaman tunnin kuluttua takaisin alkuperäiseen, sopimettuun tilaansa”, Kandelec sanoo. Tarkastele tätä toista syytä, kun haluat myös hansikkaita pesemällä astioita. 

Tallenna joitakin H2O: ta pyytämällä manikyristisi hyppäämään liotus tai jos teet DIY hands -laitetta, käytä kynsinauhanpoistoa poistaaksesi kynsilevyn mahdolliset roskat (me rakastamme Deborah Lippmannin versiota, $ 20, deborahlippmann.com) tai mennä täydellinen paketti kuin Butter Lontoon Waterless Mani setti ($ 29, butterlondon.com). Kandelec ehdottaa myös, että kynsinauha-alue puhdistetaan kertakäyttöisellä ripsivahvella, joka on kastettu kiillotusaineeseen. “Se kuoritsee kynsisängyn, eikä myöskään sinun tarvitse leikata kynsinauhoja”, Kandelec sanoo. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 92

map