Astrologia Mani LEAD
Getty Images; Time Inc. Digital Studios

Erin Lukas

Mar 17, 2016 @ 8:00 am

Kuinka monta kertaa olet löytänyt itsesi kynsisalossa, joka seisoo kiillottavien lattia-katon seinän edessä, kun keskustelette, haluatko maalata kynsiisi pinky-beige tai beigey-pink? Saamme sen: kaksi väriä ovat täysin eri ja päättää kiillotus varjossa on jotain, jota ei pidä ottaa kevyesti. Aivan kuten miten päätämme rohkean tai neutraalin huulen käyttämisestä, värjätyt maalit maalataan myös mielialalla.

Mutta entä jos valitaan värejä, ei todellakaan ole niin spontaania kuin se tuntuu, vaan pikemminkin kirjoitetaan tähtiin? L.A.-salonki Enamel Dictionin asukas astrologin ja väri-asiantuntijan Rose Theodoran mukaan sävyt, joita meitä vetävät, todella sanovat astrologinen merkki ja kykenevät torjumaan kaiken pahasta tuulesta ahdistuneisuuteen.

RELATED: Kauneudenhoitotuotteet, jotka perustuvat sinun tähtimerkkisi

Salonin tarjoama väri-astrologiapaketti alkaa Theodoran värivaihtoehdosta, joka analysoi asiakkaiden sävyjä sen perusteella, mitä nykyään tapahtuu auringon merkillä ja esittää muutamia kysymyksiä heidän tunteistaan ​​ja viimeisimmistä kokemuksistaan ​​erityisten sävyjä. Theodora kirjoittaa sitten värikartan yhteenveto keskustelusta sekä naulataiteen ehdotuksia.

Aloittaa kevään alku, Tyylissä kääntyi Theodoraan saamaan kynsilakan värisuosituksia jokaiselle zodiac signille perustuen siihen, mikä on tulevassa kaudella tähtien kohdalla. Lue lisää kevätvoimakuvasta, jotta voit yrittää seuraavaan manikyyriisi.